Horoscop. Horoscopul perioadei 26- 29 Martie 2020- Vărsătorii le pot lua locul șefilor, iar Berbecii își dezvoltă o strategie de viitor

horoscop, horoscopul perioadei 26-29 martie,  horoscop săptămânal, zodii, previziuni astrale
horoscop, horoscopul perioadei 26-29 martie, horoscop săptămânal, zodii, previziuni astrale

Previziuni astrale. Horoscop săptămânal. Horoscopul perioadei 26- 29 Martie 2020 aduce în prim plan previziuni astrale pentru nativii zodiilor Vărsător, Pești, Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător și Capricorn.

Horoscop săptămânal. Horoscopul perioadei 26- 29 Martie 2020, aduce previziuni astrale pentru nativii zodiilor Vărsător, Pești, Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător și Capricorn. În perioada 26-29 martie 2020, Vărsătorii pot deveni lideri, le pot lua locul șefilor, iar Racii pot dezvolta probleme de sănătate cauzate de stres- grijă mare! Iată previziunile astrale pentru următoarea perioadă:

Citeste si: Zodiile care dau lovitura în aprilie! Este luna pe care nu o vor uita niciodată

Horoscop săptămânal. Horoscopul perioadei 26- 29 Martie 2020. VĂRSĂTOR

Va fi o perioadă  minunată pentru Vărsători! Veți crea noi parteneriate, iar toate persoanele din jur vor fi interesate de voi, de ideile voastre și de tot ce aveți de spus. Aveți ocazia să deveniți lider, pentru că vă veți pune în aplicare toate tacticile de persuasiune pe care le cunoașteți extrem de bine.

De asemenea, trebuie să știți că e important să rămâneți modest, nicidecum nu trebuie să aveți o atitudine superioară pentru că un zâmbet poate face mai multe decât un ton autoritar!

Horoscopul perioadei 26- 29 Martie 2020. PEȘTI

 Horoscop. Ei bine, pentru nativii Pești, misterul va fi cuvântul cheie această săptămână, mai ales din pricina schimbărilor de pe planul familial.

Vei avea parte de niște momente neașteptate, dar frumoase, alături de familia ta, de oamenii pe care îi iubești cel mai mult. Chiar dacă în această săptămână accentul va fi pus pe viața personală, va trebui să pendulezi între problemele de la muncă și ce se întâmplă acasă. Trebuie să fii organizată pentru a duce tot la bun sfârșit și, mai mult decât atât, ține cont de faptul că e important să-ți faci timp și pentru soțul/iubitul tău.

Horoscopul perioadei 26- 29 Martie 2020. BERBEC

horoscop, horoscopul perioadei 26-29 martie, horoscop săptămânal, zodii, previziuni astrale
horoscop, horoscopul perioadei 26-29 martie, horoscop săptămânal, zodii, previziuni astrale

Previziuni astrale. Nativii Bebec vor fi afectați direct de activitățile planetare din cursul acestei săptămâni, fapt ce duce la necesitatea atenției sporite când vine vorba de prieteni sau iubit- se pot ivi situații neplăcute dacă eviți să comunici. Dacă tot ești ajutată de Univers (prin activitățile astrologice favorabile), ei bine, vei avea o perioadă foarte bună în plan profesional unde vei primi energia și resursele necesare pentru a-ți atinge obiectivele.

Este ideal ca în această perioadă plină de inspirație să vă creați o strategie de care să vă folosiți pe viitor.

Horoscop. Horoscopul perioadei 26- 29 Martie 2020. TAUR

Horoscop săptămânal. În cazul Taurilor, problemele se vor resimți la nivel financiar și la locul de muncă. Poți avea parte de modificări, fie ale funcției sau programului și vei avea multe cheltuieli neprevăzute.

Astfel, trebuie să fii cumpătată cu cheltuielile care nu sunt urgente. Spre finalul săptămânii ai putea primi o primă pentru cât ai muncit, dar este bine totuși să economisești și să fii prudentă. Este posibil să revezi accidental pe cineva drag ție, așa că bucură-te de moment și nu te mai gândi atât de mult la ce se întâmplă la birou.

Horoscopul perioadei 26- 29 Martie 2020. GEMENI

Horoscop săptămânal. Toate evenimentele care au loc zilele acestea, vor fi în favoarea Gemenilor. te vei simți mai determinată și totodată vei observa cum lucrurile se schimbă treptat în bine. Concentrează-ți, în schimb, energia, asupra locuinței și fă toate schimbările pe care ți le dorești de mult timp- te așteaptă o perioadă favorabilă financiar. De asemenea, ar fi bine să economisești și să încerci să te ponderezi în privința cheltuielilor, pentru că se anunță zile mai grele.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Previziuni astrale. Horoscopul perioadei 26- 29 Martie 2020. RAC

Horoscop. Trebuie să înveți să fii mai puțin egoist și vanitos. Încearcă să îi asculți pe ceilalți și să îi tratezi așa cum și ei te tratează pe tine. Încearcă să arăți mai mult respect, pentru că altfel poți dezvolta probleme în cuplu, cu partenerul de viață. Această perioadă este favorabilă introspecției și a rezolvării eventualelor probleme de sănătate așa că ia-ți timp pentru tine.

Zodii. Horoscopul perioadei 26- 29 Martie 2020. LEU

Când vine vorba de nativii Leu, vor avea loc schimbări semnificative la locul de muncă și în relațiile cu prietenii. Vei pierde oameni la care țineai enorm de mult, dar e important să fii prudentă și să te pui pe primul loc- nu lua de bun augur tot ce îți spun „prietenii” pentru că pot avea intenții ascunse de a-ți face rău. Vei avea parte de o eventuală trecere la următorul nivel în relația de cuplu, aș că e bine să discuți cu persoana iubită despre tot ce simți.

Citeste si: Horoscop. Când ar trebui să te căsătorești în funcție de zodie?

Horoscopul perioadei 26- 29 Martie 2020. FECIOARĂ

horoscop, horoscopul perioadei 26-29 martie, horoscop săptămânal, zodii, previziuni astrale
horoscop, horoscopul perioadei 26-29 martie, horoscop săptămânal, zodii, previziuni astrale

Horoscop. Ei bine, dragi nativi Fecioară, pe plan profesional veți avea mare succes! Fie că este vorba despre o promovare, un proiect nou, condus de tine sau schimbarea mediului de muncă, astrele vor fi în favoarea ta. Încetează să te dezici de la discuții în contradictoriu și luarea de decizii, pentru că este momentul să te bucuri de tot ce ți se întâmplă. La finalul săptămânii este momentul să îți îndrepți atenția către relația de cuplu și relațiile de prietenie, să te relaxezi și totodată să te detașezi de cotidian.

 

Horoscopul perioadei 26- 29 Martie 2020. BALANȚĂ

Dacă ești zodia Balanță, trebuie să știi că pe parcursul acestei săptămâni, te vei simți atotputernică, vei vrea să muți munții din loc și să schimbi tot ce simți că nu e bun pentru tine, motiv pentru care va fi o perioadă agitată pe plan mental și sufletesc. Fie că este vorba de un stil de viață mai sănătos, de un loc de muncă mai bun sau de a intra într-o relație, în această săptămână aveți curajul de a face un pas foarte mare, care vă va aduce numai lucruri bune. Vă veți simți energizat și revitalizat, iar sănătatea este perfectă! Simțiți nevoia de sport, de a vă găsi un alt hobby, iar prin aceste noi obiceiuri, veți cunoaște o persoană de care vă veți îndrăgosti negreșit.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit? "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Horoscopul perioadei 26- 29 Martie 2020. SCORPION

Horoscop săptămânal. Pentru Scorpioni, banii vor fi cuvântul cheie al următoarei perioade. Vei rezolva anumite chestiuni care te măcinau de mult și, odată cu acest lucru, vei simți că viața ta a trecut într-o nouă etapă. Chiar dacă simți că ai ajuns la fundul sacului, nu este recomandat să faceți împrumuturi, pentru că se anunță o perioadă grea în  lunile ce urmează și nu se știe când veți înapoia suma împrumutată. Veți lucra mai mult, ba chiar este posibil să vă mai luați un job suplimentar pentru a face față cheltuielilor.

Horoscopul perioadei 26- 29 Martie 2020. SĂGETĂTOR

 Horoscop. Dacă pornești la drum, alege cu grijă camarazii și asigură-te că îți înțeleg viziunea. Nativii din Săgetător gândesc lucruri cu adevărat mari, nu accepta compromisuri care să-ți taie elanul, chiar dacă ele vin din partea unor persoane bine intenționate.. Ai grijă la persoanele cu care te înconjori pentru că poți descoperi că au interese ascunse în ceea ce te privește și te pot dezamăgi extrem de tare.

Horoscopul perioadei 26- 29 Martie 2020. CAPRICORN

horoscop, horoscopul perioadei 26-29 martie, horoscop săptămânal, zodii, previziuni astrale
horoscop, horoscopul perioadei 26-29 martie, horoscop săptămânal, zodii, previziuni astrale

 În cazul persoanelor guvernate de zodia Capricorn, este foarte important să aveți grijă la sănătate. Organismul îți va transmite niște semnale pe care nu trebuie să le ignori, altfel. Niște afecțiuni minore, se pot agrava foarte tare. Ține-ți familia aproape, ei sunt cei pe care te poți baza indiferent de situație, iar sfaturile lor te-au scos mereu din bucluc. Dacă există un conflict familial mai vechi, acum este momentul să îl aplanezi și să îți ceri scuze- doar așa poți înțelege puterea cuvântului.

 

Citeste si: Horoscop Cassandra 23-29 martie 2020. Trei zodii, surprize colosale din partea persoanei iubite

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Horoscop Cassandra 23-29 martie 2020. Trei zodii, surprize colosale din partea persoanei iubite

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Bianca de la Casa iubirii, anunț neașteptat în mediul online: "Au fost bărbați în absența mea..." Tânăra a rămas fără cuvinte când a văzut ce i-au făcut aceștia în casă

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies