Zodiile care dau lovitura în aprilie! Este luna pe care nu o vor uita niciodată

Zodiile care dau lovitura în aprilie! Este luna pe care nu o vor uita niciodată
Zodiile care dau lovitura în aprilie! Este luna pe care nu o vor uita niciodată

Ce anunță astrologii pentru luna aprilie. Care sunt cele trei zodii care se remarcă în a patra lună a anului 2020 și cu ce provocări vor avea de a face.

Horoscop aprilie 2020

Luna aprilie vine cu situații neașteptate pentru mult dintre zodii și cu probleme pe care nu le-au mai întâmpinat până acum. Nimic nu mai este ca înainte, însă astrele sunt de partea unor zodii.

Iată care sunt zodiile ferite de probleme în a patra lună a anului 2020.

Pentru nativii zodiei Berbec, drumurile par să se deschidă, după ce mult timp s-au simțit constrânși și nu au știut în ce direcție să o ia.

Acești nativi au, în sfârșit, curajul să facă tot ce își propun, fără să se teamă de consecințe ori de ceea ce vor crede unii. Luna aprilie aduce multe surprize pentru nativii zodiei Berbec, care pot relua legături din trecut cu persoane speciale, după ani de zile în care au uitat unii de ceilalți.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Horoscop Cassandra 23-29 martie 2020. Trei zodii, surprize colosale din partea persoanei iubite

În plus, alți nativi ai zodiei Berbec au curajul să facă un nou pas în relația pe care o au deja și nu este exclus ca luna aprilie să se încheie cu o logodnă sau chiar cu o căsătorie, după caz.

A doua zodie care se poate bucura de o lună aprilie extrem de specială este zodia Gemeni.

Nativii acestei zodii sunt mult mai atenți la lucrurile care îi fac fericiți și le aduc zâmbetul pe buze, au mai mult timp pentru ei și pentru lucrurile pe care iubesc să le facă.

Citeste si: Eclipse lunare. 2020 este anul cu șase eclipse. WOW! Vezi cum cum îți este afectată viața

Acești nativi se bucură de o lună liniștită și la locul de serviciu, iar din punct de vedere financiar lucrurile stau foarte bine, iar unii se vor trezi cu o mărire salarială ori cu o recompensă pentru tot efortul

depus în ultima perioadă. Alți nativi pot face o schimbare în carieră de 180 de grade, însă sunt niște schimbări benefice pentru ei și se vor descurca excelent în fața noilor provocări.

Nativii zodiei Fecioară primesc propuneri de afaceri irezistibile

Pentru nativii zodiei Fecioară, luna aprilie vine exact cu lucrurile de care au nevoie aceștia. Fecioarele au planuri mari pentru această lună de primăvară și primesc cu brațele deschise orice propunere de afaceri ori propuneri sentimentale.

Citeste si: Horoscop compatibilitati erotice pentru fiecare zodie. Cele mai bune combinatii de zodii pe plan amoros

Deși va exista o presiune intensă la locul de muncă, nativii zodiei Fecioară vor face față cu brio tuturor provocărilor și vor pune în practică tot ce au învățat, demonstrându-le tuturor că se descurcă foarte bine.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Metoda de înțărcare pe care a folosit-o Ileana Sterp pentru fiul ei cel mic, Damir. „Emoțional este foarte greu, am plâns, am suferit în interiorul meu!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies