Horoscop Ioan Burculeţ pentru săptămâna 14 - 20 ianuarie 2019. Se deschide un nou ciclu al Lunii în casa personalităţii şi al schimbărilor

Horoscop Ioan Burculeţ pentru săptămâna 14 - 20 ianuarie 2019. Se deschide un nou ciclu al Lunii în casa personalităţii şi al schimbărilor
Horoscop Ioan Burculeţ pentru săptămâna 14 - 20 ianuarie 2019. Se deschide un nou ciclu al Lunii în casa personalităţii şi al schimbărilor

Horoscop Ioan Burculeţ pentru săptămâna 14 - 20 ianuarie 2019. Se deschide un nou ciclu al Lunii în casa personalităţii şi al schimbărilor.

O saptamana plina de evenimente, intervalul 14 – 20 Ianuarie a.c. pentru toate cele 12 semne zodiacale pe care va trebui sa o controlam din punct de vedere emotional si sa nu lasam latura negativitatii sa ne controleze pornirile, mai ales ca spre finalul acesteia, vom resimti cu totii incepand de Joi 18 Ianuarie a.c. efectele Lunii Pline din constelatia Leu. Evenimentele de la sfarsitul saptamanii ne pot da peste cap proiectele, planurile si nuantele de obiectivitate, datorita orgoliului excesiv!

   Berbec:

   Incepeti saptamana cu o multitudine de provocari, ceea ce ar trebui sa va duca cu gandul la controlul expresiilor si starilor negative care vor trebui evitate. Daca in primele doua zile ale saptamanii Luni si Marti, aveti de luptat cu dumneavoastra, Miercuri si Joi va trebui sa fiti mult mai atenti in tot ceea ce inseamna investitii, cheltuieli si pierderi din sectorul financiar.

   Vineri si Sambata trebuie sa luati in calcul deplasarile, formele comunicarii si anumite probleme care pot veni din partea fratilor, cumnatilor si vecinilor. Orice contract sau parteneriat in aceste zile nu va avantajeaza astfel incat va trebui sa ganditi de doua ori inainte de a actiona.

   Duminica zi rezervata celor apropiati si un membru din familia extinsa se poate confrunta cu probleme.

Indiferent de natura lor va trebui sa ii sustineti!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

   Chiar daca sectorul profesional va aduce mai multe provocari in aceasta saptamana va trebui sa va menajati psihic si veti reusi tot ceea ce aveti pe ordinea de zi!

   Taur:

   Luni si Marti va trebui sa va regasiti dinamismul si sa lasati in urma trecutul. Anumite probleme de sanatate, slabiciuni sau apatii va pot dobora Luni si Marti. Bioritmul zilnic va juca un rol important si chiar daca va resimtiti epuizati la serviciu, de Miercuri o sa va reveniti pe toate planurile.

   Joi invatati din experientele altora si va veti focusa mult mai bine pentru se deschide un nou ciclu al Lunii in casa personalitatii si al schimbarilor.

   Vineri si Sambata sunteti interesati de achizitii, cumparaturi, investitii la nivel minor si trebuie sa gestionati mult mai bine bunurile dumneavoastra. Important este sa nu va lasati prada slabiciunilor si sa ganditi pozitiv.

   Duminica un frate sau sora va pot atrage atentia ca sunteti pe o pista gresita si trebuie sa va reconfigurati prioritatile!

   Prezenta lui Marte in casa a XII-a va aduce un stres interior de care va trebui sa va debarasati si o slabiciune in sfera sanatatii.

Va trebui sa meditati la cine incearca sa va influenteaza viata pentru ca cineva de acolo de undeva parca va dau actiunile peste cap.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Horoscop februarie 2019. Zodiile care sunt binecuvântate și primesc recunoștința partenerilor

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies