Horoscop Ioan Burculeţ pentru săptămâna 18 - 24 martie 2019. De JOI se schimbă totul. Viaţa acestor zodii ia o întorsătură neaşteptată - previziuni complete pentru Kfetele.ro

Horoscop Ioan Burculeţ pentru săptămâna 18 - 24 martie 2019. De JOI se schimbă totul. Viaţa acestor zodii ia o întorsătură neaşteptată - previziuni complete pentru Kfetele.ro
Horoscop Ioan Burculeţ pentru săptămâna 18 - 24 martie 2019. De JOI se schimbă totul. Viaţa acestor zodii ia o întorsătură neaşteptată - previziuni complete pentru Kfetele.ro

Saptamana 18 – 24 Martie si luna plina din constelatia Balanta ne amplifica dorintele de realizare. Ioan Burculeţ ne-a spus care sunt previziunile pentru această săptămână.

Un nou aspect de luna plina Joi 21 Martie 2019, ora 3:42 Bucuresti isi va pune amprenta asupra tuturor celor 12 constelatii si semne zodiacale.

Climatul va fi unul generalist insa bine aspectat de Luna si prezenta ei in semnul zodiacal Balanta care ne confera o latura a constientizarii de sine, dinamica, echilibru si deschiderea catre parteneriate. Tot ceea ce tine si reprezinta echilibrul la nivel individual ne va caracteriza pe toti.

Saptamana 18 – 24 Martie a.c. va sta sub semnul acestor efecte si va trebui sa avem in vedere cum incepem ziua de astazi, pentru a evita cu predilectie pornirile temperamentale si agitatia din ineriorul nostru. Inflamatiile vor fi mult mai crescute la inceput de saptamana si efectele acestora vor fi vizibile pana Marti seara cand vor descreste in intensitate.

Citeste si: 5 zodii scapă de GHINION în această PRIMĂVARĂ. Urmează un val de energie pozitivă pentru ele

 Avem factori circumstantiali care sa confere echilibrul si dinamismul in activitatile noastre profesionale si nu numai. Toate sectorele de activitate si actiune, castigurile, evolutia la nivel de personalitate, raporturile si relatia de cuplu, sanatatea si comunicarea vor fi cateva aspecte marcante pe care trebuie sa le avem in vedere si atunci cand nuantele din jurul nostru se duc catre negativitate, insa va trebui sa ne echilibram. Practic aceasta este si cerinta fenomenului de luna plina si al saptamanii 18 – 24 Martie care urmeaza.

 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

In plan social, evenimentele vor fi mai precipitate si lipsite de echilibru. Pentru aceasta trebuie sa ne focusam si sa ne canalizam mult mai bine si in armonie cu propriile cerinte, nazuinte si planuri pentru aceasta saptamana!

 

Berbec:

 

Luna plina va ajuta in tot ceea ce inseamna asociativitate din punct de vedere sentimental, pentru ca va solutiona problemele in dragoste cu partenrul si relatia de cuplu in general. Aspectele manageriale care pot fi incununate de succes prin contractari si parteneriate, ziua favorabila este Joi. Si nu in ultimul rand puteti avea castig de cauza intr-un proces pentru aceasta saptamana!

 

Taur:

Saptamana va fi dinamica in sectorul profesional si daca va doriti sa evoluati, Joi este cea mai favorabila zi, cand puteti sa va reglemetati contractele, parteneriatele din sfera profesionala. O reconfigurare care o aduce luna plina in sectorul sanatate si tratamentele, de la cel mai nesemnificative pana la cele majore, va aduc beneficii si solutii la problemele dumneavoastra.

 

Gemeni:

Raporturile si relatiile dintre copii si parinti vor fi dominante in acesta saptamana. Va trebui sa va concretizati proiectele impreuna cu acestia si pentru ei. Fenomenul de luna plina aduce si pune in evidenta creativitatea la cote maximale, solutiile in demararea unor proiecte noi si in care sa va folositi talentul, estetica, comunicarea, latura speculativa in sensul bun al cuvantului. Joi va fi o zi in care din punct de vedere al starii de spirit veti renaste.

  



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Parkinson începe din intestine și nu de la creier. Studiul stiintific aduce dovada

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies