Horoscop lunar MARTIE 2019. Cosmosul aduce pe şocantul Uranus în acţiune, Mercur retrograd şi 8 evenimente DE MARE IMPACT! Tie ce îţi aduce primăvara?

Horoscop lunar MARTIE 2019. Cosmosul aduce pe şocantul Uranus în acţiune, Mercur retrograd şi 8 evenimente DE MARE IMPACT! Tie ce îţi aduce primăvara?
Horoscop lunar MARTIE 2019. Cosmosul aduce pe şocantul Uranus în acţiune, Mercur retrograd şi 8 evenimente DE MARE IMPACT! Tie ce îţi aduce primăvara?

Iata horoscopul lunii MARTIE 2019 ce prezinta noile mari evenimente astrologice si prezentarea lor la modul general dar si pentru fiecare zodie.

Pentru fiecare om, luna martie inseamna venirea primaverii, inseamna echinochiul, inseamna un nou inceput dar din punct de vedere astrologic, martie 2019 inseamna mult mai mult decat atat! Este o luna de referinta pentru 2019! Daca luna februarie a insemnat in special Chiron, vindecatorul ranilor noastre, iesind din retrograd si actionand pana in 2027 in Berbec, dar si SuperLuna plina in Fecioara, iata ca luna martie 2019 aduce intai de toate pe Uranus care se instaleaza, de aceasta data de tot, in Taur pana in 2026, dar si startul sezonului de miscari retrograde, prin intrarea lui Mercur in retrograd

in Pesti pentru aproape toata luna.

Citeste si: HOROSCOP. Mihai Voropchievici a explicat importanta zilei de naștere. Decada în care te-ai născut

In plus, Venus schimba de doua ori zodia gazda in martie, suficient cat sa ne plimbe prin mai multe tipuri de atitudini in relatii, total diferite: intra in Varsator, deci multi oameni se vor orienta spre neconventional si libertate in relatiile lor sociale si romantice, dar tot in martie Venus ajunge si in Pesti, cand devenim mult mai capabili sa iertam si sa intelegem, suntem mai timizi si

rusinosi decat de obicei in chestiuni de amor si visam cu ochii deschisi sub cerul primaverii, uneori prea mult si prea nerealist.

Razboinicul Marte, planeta actiunii, impulsurilor si energiei, iese din lentul si senzitivul Taur dupa 6 saptamani si ajunge in Gemeni.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

O combinatie cel putin interesanta, pentru ca Marte in Gemeni ne creste flexibilitatea si adaptarea la schimbarile ce inevitabil vin in acest sezon si cu asemenea configuratii astrale puternice in actiune!

Esti pregatit? Centura de siguranta pusa, ochii larg deschisi si inima plina de curiozitatea si bucuria unui nou inceput? Vine, vine, primavara si nu oricum!
Horoscop Martie 2019 prezinta urmatoarele MARI evenimente astrale:

1 martie: Venus, planeta iubirii si relatiilor, intra in Varsator. Venus este planeta frumusetii, iubirii si ne ghideaza dorintele, banii si relatiile unu-la-unu. Varsatorul este semnul prieteniei, este semn de aer, excentric, vizionar si futurist.

La prima vedere, ar parea ca energia sa este destul de potrivita cu a iubitoarei Venus. Insa Varsatorul este un semn detasat emotional care poate pune un cui destui de confuz asupra iubirii si relatiilor intime cat timp Venus este aici! Acum apare cel mai des notiunea de iubire libera, de libertate in relatii, de comportament neconventional la unul din partenerii dintr-un cuplu sau in viata sociala.

5 martie: Mercur, mentala planeta a comunicarii si gandurilor, incepe miscarea retrograda in sensibilul Pesti. Din 10 februarie pana pe 17 aprilie, Mercur este in zodia Pesti, timp in care va fi in retrograd pentru 3 saptamani. Sub acest tranzit si combinatie mai atipica pentru Mercur, ne este mult mai usor sa ne conectam mental cu lumea subconstienta dar, atentie, putem pierde destul de mult contact cu realitatea.

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cătălin Botezatu, mărturisiri despre Zina Dumitrescu: “E tragic ce i se întâmplă”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies