Horoscop lunar SEPTEMBRIE 2018. Iesiri din retrograd, treaba cat cuprinde, relatii destramate sau refacute!

Horoscop lunar SEPTEMBRIE 2018. Iesiri din retrograd, treaba cat cuprinde, relatii destramate sau refacute!
Horoscop lunar SEPTEMBRIE 2018. Iesiri din retrograd, treaba cat cuprinde, relatii destramate sau refacute!

Horoscop lunar SEPTEMBRIE 2018. Iata horoscopul lunii septembrie 2018 si bun venit primei luni a sezonului de toamna a acestui an. Desi a trecut sezonul eclipselor, desi pe cer nu mai sunt 7 astre in miscare retrograda ca in lunile de vara ci incepem luna doar cu 5 (Saturn, Chiron, Uranus, Neptun si Pluto) si o terminam cu 3, provocarile nu s-au terminat.

 

Pe alocuri se poate spune ca abia au inceput.

 

Daca sezonul verii a adus schimbarile mult necesare in viata fiecaruia prin reintoarcerea in noi si in trecut ca sa remediem ce era gresit, neinteles, nerezolvat sau dureros acolo, sa ne scuturam si sa ne deschidem spre ceva mai bun, abia de acum incolo incepe etapa decisiva in care ne suflecam mainile si ne apucam de treaba pe drumul nou pe care Universul ne-a plasat.

 

Daca pana acum Universul ne-a oprit in loc la propriu prin eclipse si 7 planete retrograde, de acum Universul aproape ca ne impinge literalmente inainte.

 

Sa muncim, sa actionam, orice numai sa nu stam!

 

 

Horoscop lunar SEPTEMBRIE 2018.  BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Mesajul pentru tine in septembrie este sa iesi in lume si sa iti testezi limitele. Dar ce inseamna asta? Fie ca o vei face prin propria ta vointa, fie prin circumstante imprevizibile scoase in cale de Univers, iti vei testa limitele propriei minti dar si rezistenta fizica si capabilitatile.

Poate fi vorba de orice situatie si provocare. Atentie insa la riscul unei depresii in caz de esec, stiindu-se ca tu esti o zodie extrem de ambitioasa care doreste sa reuseasca neaparat in tot ce face.

Daca oricine doreste sa iti dea o mana de ajutor in septembrie, nu ezita sa o accepti, chiar daca in general esti reticent in a primi ajutor.

In timp ce inceputul lunii va fi usor pentru tine, tot vei fi provocat sa fii mai creativ. Creativitatea este ceva cu care te zbati mai mult decat iti place sa admiti. Daca cumva simti frustrare spre finele lunii, in special in relatie cu cineva, sa stii ca nu e fara motiv.

Ceva intens se indreapta spre tine si incepi sa ii simti efectele cu mult inainte sa apara.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare. 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de 30 august 2018. Fiecare zodie primeste ajutor din partea astrelor

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies