Horoscop luni, 12 august. Un început de săptămâna care va schimba viața tuturor!

Horoscop luni, 12 august. Un început de săptămâna care va schimba viața tuturor!
Horoscop luni, 12 august. Un început de săptămâna care va schimba viața tuturor!

Horoscop luni, 12 august. Un început de săptămâna care va schimba viața tuturor!

BERBEC

In prima parte a zilei este posibil sa va confruntati cu o neintelegere sau o intarziere in legatura cu o suma de bani. Nu aveti motive de ingrijorare, pentru ca aceasta situatie este de scurta durata. O persoana apropiata v-ar putea propune o colaborare pe termen lung. Este posibil ca partenerul de viata sa va reproseze ca nu acordati suficienta atentie familiei.

Citeste si: HOROSCOP țigănesc pentru luna august, cu Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru. O lună de foc!

Citeste si: 10 lucruri pe care nu le știai despre deochi. Ce trebuie să faci ca să te alungi deochiul

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna viitoare. Zile de foc și pline de pericole! Previziuni complete pentru Kfetele.ro​

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

TAUR 

Conjunctura astrala de azi este foarte buna pentru a face planuri de viitor, in special in activitatea profesionala si in plan financiar. Eastrolog.ro va recomanda sa va bazati pe intuitie.  Aveti sanse reale de succes in relatiile sentimentale si in societate. In a doua parte a zilei s-ar putea sa primiti o veste buna care va determina sa va schimbati programul.

GEMENI

Relatiile cu cei din jur ar putea avea de suferit din cauza ca aveti tendinta sa va sustineti punctul de vedere cu incapatanare. Chiar daca sunteti sigur ca aveti dreptate, eastrolog.ro va sfatuieste sa fiti flexibil si diplomat. Pentru a trece mai usor peste o dezamagire sentimentala puteti apela la sprijinul prietenilor.

RAC

Conjunctura astrala a aceste perioade va este favorabila in plan social, asa ca este de asteptat ca relatiile cu cei din jur sa decurga fara probleme. Este

o zi foarte buna pentru a face planuri de viitor, mai ales in ceea ce priveste calatoriile de placere sau concediile. Daca aveti de luat decizii importante in plan profesional, astrele va recomanda sa va consultati cu o persoana care are mai multa experienta.

 

Citește continuarea AICI.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies