Horoscop luni, 26 august. O zi plină de neprevăzut, lacrimi și zâmbete în același timp. Haos total!

Horoscop luni, 26 august. O zi plină de neprevăzut, lacrimi și zâmbete în același timp. Haos total!
Horoscop luni, 26 august. O zi plină de neprevăzut, lacrimi și zâmbete în același timp. Haos total!

Horoscop luni, 26 august. O zi plină de neprevăzut, lacrimi și zâmbete în același timp. Haos total!

Berbec

Noutati in relatiile familiale si spatiul locativ. Astfel sunt posibile discutii importante legate de patrimoniul familial si de trecutul neamului din care provii. De retinut informatiile primite, deoarece te vor ajuta sa-ti lamuresti multe necunoscute legate de rude pe de o parte, iar pe de alta parte, poti deslusi noi trasee de viata publica. Asculta mai mult si vorbeste strictul necesar. Fii mai atent la nevoile si doleantele membrilor familiei!

Taur

Mentalul iti este bulversat si predispus la fluctuatii majore. Mare atentie daca inveti, daca sustii examene, probe sau daca lucrezi la serviciu cu documente, acte oficiale, inscrisuri care privesc grupuri mari de oameni. De asemenea, comunicarea este viciata, asa incat sunt posibile neintelegeri si chiar schimb de replici nu tocmai placute. Controleaza-ti gandurile si fii foarte prudent in vorbe si fapte.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro



Gemeni

Se intrezaresc noutati la capitolul venituri obtinute din munca desfasurata la un serviciu. Contextul astral te predispune la noi forme de castig, pe de o parte datorita schimbarilor conditiilor de munca, pe de alta parte este foarte posibil sa primesti oferte de colaborare destul de tentante. Fii prudent si dozeaza-ti eforturile pentru ca energia vitala fluctueaza mult, creandu-ti neplaceri.

Citeste si: HOROSCOP pentru săptămâna 26 august- 1 septembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Un adevăr va schimba tot!

Citeste si: HOROSCOP RUNELOR cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 26 august- 1 septembrie. O zodie o pățește rău!

Rac

Debutul saptamanii iti ofera sanse mari de schimbare din toate punctele de vedere.

Sunt momente favorabile pentru a-ti remodela personalitatea si pentru a relationa altfel cu tot ce te inconjoara. Ar fi bine sa incepi sa fii mai atent cu trupul si sufletul tau, prin ingrijiri specifice sau prin abordarea unor cursuri de dezvoltare personala. Esti emotiv, subiectiv, dornic de actiuni noi, asa incat evita eforturile mari si contradictiile cu ceilalti.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies