Horoscop luni, 5 august 2019. Un început de săptămână fabulos pentru două zodii! Se schimbă total viața

Horoscop luni, 5 august 2019. Un început de săptămână fabulos pentru două zodii! Se schimbă total viața
Horoscop luni, 5 august 2019. Un început de săptămână fabulos pentru două zodii! Se schimbă total viața

Horoscop luni, 5 august 2019. Un început de săptămână fabulos pentru două zodii! Se schimbă total viața

BERBEC

Ai grija ca viata de cuplu sa se afle in ape calme, fara ploi sau furtuni. Daca simti ca esti pe cale sa-ti pierzi calmul, reconecteaza-te cu partenerul de cuplu si petreceti timp de calitate impreuna, departe de toate grijile si stresul de zi cu zi. Esti singur? Ce-ar fi sa-i dai o sansa persoanei care te curteaza de mai multa vreme?

Citeste si: HOROSCOPUL săptămânii 5- 11 august, cu Camelia Pătrășcanu. O perioadă plină de neprevăzut!

Citeste si: Horoscopul runelor pentru luna AUGUST cu Mihai Voropchievici. Zodia care trebuie să dea un nou sens vieții! Lună de FOC!

Citeste si: Interpretarea viselor! Ce inseamna când visezi ca auzi muzica

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

TAUR

In viata de cuplu lucrurile sunt, cumva, tensionate. Situatia grea din ultima perioada si-a pus amprenta asupra ta si din aceasta cauza te-ai cam indepartat de persoana iubita. Asa ca acum trebuie sa faci fata resentimentelor partenerului. Cea mai buna modalitate de a rezolva problemele este sa spui adevarul, sa fii calm si inarmat cu rabdare sa gasesti solutie la fiecare problema in parte.

Daca esti inca singur, schimba-ti modul de abordare si iti vei gasi sufletul pereche in curand.

GEMENI

  Daca ai avut o perioada in care ai fost suspicios si nu prea ai avut incredere in partener, acum a trecut. Jumatatea ta ti-a demonstrat ca nu ai avut dreptate. Nu ti-ai gasit inca perechea? S-ar putea ca in aceasta seara sa fii surprins placut.

RAC

Ai deja unele probleme in relatia de cuplu asa ca nu este bine sa pui paie pe foc. Daca nu vorbesti cu partenerul cum vrei sa se schimbe lucrurile? Persoana iubita nu te poate ajuta decat daca ii spui ce te deranjeaza. Daca esti inca singur, asteapta-te ca viata ta amoroasa sa se schimbe in bine.

Citește continuarea AICI



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Secretele de frumusețe la care apelează modelele. Cum să arăți mai tânără, chiar dacă timpul trece

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies