Horoscop Magic Estera - Zodiile care au GHINION in luna AUGUST: Se despart si pierd multi bani

Horoscop Magic Estera - Zodiile care au GHINION in luna AUGUST: Se despart si pierd multi bani
Horoscop Magic Estera - Zodiile care au GHINION in luna AUGUST: Se despart si pierd multi bani

Este de ajuns un singur pas gresit pentru a distruge tot ce ai cladit in ani de zile, cam asa este si in dragoste, iar unele zodii sunt pur si simplu ghinioniste la capitolul amor in luna august.

Berbec

Impulsivi si agresivi,Berbecii risca sa distruga o relatie frumoasa din cauza unor barfe,a unei impresii gresite sau a unor zvonuri false. Cu cat mai veche este relatia,cu atat mai mult neincrederea si brutalitatea vorbelor vor avea un impact mai puternic. Riscul de divort este la cote maxime in cazul nativilor casatoriti,de aceea este indicat sa fii mai rezervat,mai prudent si mai dragastos. Arata-i persoanei de langa tine ca o apreciezi.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Viata acestor zodii este pe cale sa se schimbe radical in aceasta vara

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies