Horoscop Mariana Cojocaru - Conjuncturile astrale ale lunii AUGUST 2017! Care este destinul REAL al zodiilor!

Horoscop Mariana Cojocaru - Conjuncturile astrale ale lunii AUGUST 2017! Care este destinul REAL al zodiilor!
Horoscop Mariana Cojocaru - Conjuncturile astrale ale lunii AUGUST 2017! Care este destinul REAL al zodiilor!

Mariana Cojocaru ne spune care sunt conjuncturile astrale ale lunii august si cum influenteaza acestea destinul romanilor.

BERBEC

August va fi o luna excelenta pentru nativul berbec care va avea succes in toate colaborarile financiare astfel ca nici banii nu le va  lipsi. Cu toate acestea, este recomandat ca berbecii sa isi cheltuiasca cu intelepciune banii si sa puna deoparte si pentru alte investitii. August vine cu pofta de iubire si dorinta de oficializare a relatiei, iar cei singuri si-ar putea intalni sufletul pereche.

TAUR

August este pentru Tauri o luna perfecta din punct de vedere profesional si financiar.  Va exista un anumit nivel de stres, insa nativii acestei zodii vor trebui sa se invete sa nu se lase doborati de negativism. Stresul va fi o amenintare pana in luna august. Pentru nativii singuri ar putea fi vorba de oficializarea unei noi relatii. Totusi astrele te imping spre o transformare a modului in care te raportezi la viata.

GEMENI

Nativii zodiei Gemeni se pot bucura: august se anunta o luna buna in ceea ce priveste cariera. Ei trebuie sa aiba grija la relatia cu superiori. Nu este exlus  sa simta nevoia de schimbare. Dragostea va avea suisuri si coborasuri. Spre exemplu in luna August, e posibil sa va simtiti singuri, sau sa observati ca relatiile stagneaza. 

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Horoscop OANA HANGANU pentru saptamana 17 - 23 iulie: Se anunta probleme URIASE pentru doua zodii!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies