Horoscop Mariana Cojocaru pentru 15 - 21 septembrie. Echinocțiul de toamnă distruge tot! Zodiile care trebuie să se ferească cu orice preț!

Horoscop Mariana Cojocaru pentru 15 - 21 septembrie. Echinocțiul de toamnă distruge tot! Zodiile care trebuie să se ferească cu orice preț!
Horoscop Mariana Cojocaru pentru 15 - 21 septembrie. Echinocțiul de toamnă distruge tot! Zodiile care trebuie să se ferească cu orice preț!

Horoscop Mariana Cojocaru pentru perioada 15 - 21 septembrie. Iată care sunt zodiile care trebuie să se ferească cu orice preț de influența echinocțiului de toamnă

Există câteva zodii din horoscop care ar trebui să se ferească de influența echinocțiului de toamnă, eveniment astronomic care are loc chiar în această săptămână de septembrie, arată astrologul Mariana Cojocaru. 

Horoscop Mariana Cojocaru pentru 15- 21 septembrie. Echinocțiul de toamnă distruge tot!

Berbec

Pe 23 septembrie ora 04:54 va fi Echinocțiul de Toamna din acest an. Pentru că se închide o etapă (vara se termină), e săptămâna în care ne facem cu toții un bilanț provizoriu.

Va fi în Fecioară conjuncție Marte (patronul vostru astral) cu Soarele, un semn clar în acest sens. Pentru cei care nu au rezolvat ce aveau de rezolvat, vă spun că soluțiile le văd doar pe harta natală (sănătate, bani, carieră, etc).

Citeste si: Mihai Voropchievici, topul coșmarurilor și semnificațiile lor. E cumplit dacă visezi așa ceva!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Taur

Vă spuneam la Berbec de bilanțul provizoriu. Mi-au scris persoane care m-au felicitat de confirmarea previziunilor de peste vară și nu numai... Evident, discutăm de un cadru general, nu personal (ce se vede pe o astrograma natală). Puteți citi acest horoscop atipic cu previziunile mele confirmate. Cu aspectele grele de pe karma anului și Malefica Lilith pe țară s-a produs necazul de la Caracal...

horoscop saptamanal mariana cojocaru septembrie greutati zodii
Horoscop Mariana Cojocaru - Horoscop nefast pentru unele zodii. Echinocțiul de toamnă aduce o adevărată furtună în viețile acestor nativi

Gemeni

Furtunile, tornadele, ploile și inundațiile de peste vară (uraganele din S.U.A, inclusiv Uraganul Dorian) sunt primele confirmări ale previziunilor făcute de mine, după Incendiul de la Notre Dame. Va urma o criză auto foarte mare, vă spun că nu este de glumă! Doar cei care știu cum să-și aștearnă de aici încolo vor face față problemelor care urmează. Cum sunt blocaje, soluții văd doar individual.

Rac

După cazul de la Caracal (rezonarea lui Saturn Retrograd conjunct cu Pluton Retrograd cu Karma Anului de la Solstițiul de Vară până la Echinocțiul de Toamnă), uitați ce-au înțeles copiii și tinerii: cum să sune la 112 și să dea alarme false... Știți ce au copiii și nepoții Dvs. pe astrogramele lor, că trebuie să-i orientăm împreună pentru viitor (misiunea lor karmică de acum e legată de viețile anterioare)



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cum a arătat copilăria lui Tavi Clonda și cum îl ajuta faptul că mama lui era cunoscută. “Părinții mei m-au lăsat foarte liber. Eu am fost un mic star de mic.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies