Horoscop MARIANA COJOCARU pentru DECEMBRIE. Zodiile care îşi schimbă viaţa total şi întră în 2019 cu oprtunităţi reale

Horoscop MARIANA COJOCARU pentru DECEMBRIE. Zodiile care îşi schimbă viaţa total şi întră în 2019 cu oprtunităţi reale
Horoscop MARIANA COJOCARU pentru DECEMBRIE. Zodiile care îşi schimbă viaţa total şi întră în 2019 cu oprtunităţi reale

Mariana Cojocaru, specialistul Kfetele.ro pe horoscop, ne prezintă previziunile complete pentru decembrie 2018. Zodiile care îşi schimbă viaţa total şi întră în 2019 cu oprtunităţi reale.

Berbec

Evenimentele importante ale lunii roiesc în jurul banilor. Mai ales secţiunea care vizează banii şi bunurile comune cu alţii, moştenirile, partajele, câştigurile obţinute din colaborări se vor îmbunătăţi într-un anume fel. Pe de altă parte fii atent la variantele noi de obţinere a unor venituri sau unor bunuri. Încet, sigur şi discret se conturează alte surse materiale, utilizabile pe termen lung. După 10 ale lunii, gândirea şi comunicarea se vor limpezi mult.

Filozofia de viaţă abordată până acum necesită modificări şi, vrei, nu vrei, perspectiva ta asupra lumii şi vieţii în general va fi cu totul alta. Planuri de călătorii îndepărate, de studii, discuţii cu oameni erudiţi, participare la seminarii, conferinţe pe teme spirituale. Relaţiile cu şefii se tensionează. De acum încolo acordă atenţie sporită imaginii tale pubice şi locului pe care îl ocupi în cadrul unui colectiv de muncă.

Taur

Multă forfotă în segmentul partenerial.

Discuţii cu partenerul de viaţă, cu cei de afaceri sau în cadrul unor colaborări vechi. Se conturează schimbări majore şi definitive în relaţiile parteneriale, inclusiv apariţia unor colaborări noi. Se încheie o etapă, se deschide o alta. Renunţă la ceea ce este perimat şi orientează-te rapid spre noi orizonturi. Segmentul financiar se îmbunătăţeşte, mai ales secţiunea bani şi bunuri comune cu alţii. Totuşi mai sunt restricţii, ceea ce înseamnă că este nevoie în continuare de prudenţă şi de evitarea acumulării datoriilor pe termen lung.
Pe de altă parte, gândirea şi comunicarea vor intra într-un con de umbră. Călătoriile devin vulnerabile, bine fiind să pleci la drum numai cu un scop precis şi în condiţii de siguranţă. Relaţiile cu prietenii se ameliorează, astfel că poţi discuta fără rezerve cu aceştia.

Gemeni

Ai multe de făcut la locul de muncă, dar şi acasă în plan personal, activităţile domestice de rutină îşi aşteaptă rândul.

Selctează priorităţile şi dozează-ţi eforturile! Ai spor, elan, planuri măreţe de a rezolva multe şi mărunte, dar nu forţa nota. Eşti apreciat şi susţinut de către colegi, însă unii pot profita de bunăvoinţa ta. Ambientul din sfera profesională este unul în schimbare. Sunt şanse chiar să-ţi găseşti un job nou, mult mai bine plătit şi cu condiţii excepţionale de muncă. Totul este să fii deschis la schimbări şi să vizualizezi clar ce anume vrei.
Sănătatea este un alt capitol atins de razele astrelor în chip benefic. Îmbunătăţirea stării generale de sănătate, găsirea unor soluţii optime de vindecare, abordarea unui nou stil de viaţă şi activitate. Relaţiile parteneriale se îmbunătăţesc vizibil după 10 ale lunii.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>
 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Horoscop. Aceste zodii vor avea cea mai proastă săptămână. Sperăm să nu te afli printre ele

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies