Horoscop Mariana Cojocaru pentru Kfetele.ro. Saptamana 20 - 27 mai aduce mari schimbari pentru toate zodiile

Horoscop Mariana Cojocaru pentru Kfetele.ro. Saptamana 20 - 27 mai aduce mari schimbari pentru toate zodiile
Horoscop Mariana Cojocaru pentru Kfetele.ro. Saptamana 20 - 27 mai aduce mari schimbari pentru toate zodiile

Săptămâna este de bun augur, pentru că debutează cu o Mare Sărbătoare: Sfinţii Constantin şi Elena (21 mai). Soarele intră în Gemeni şi aduc o urare de viaţă lungă şi sănătate nativilor acestei Zodii.

Berbec- Mercur, patronul Gemenilor tocmai a părăsit zodia  voastră şi se poziţionează în sector astro-financiar. Cei inteligenţi, cu vivacitate  mercuriană, vor avea parte de o săptămână cu profit finaciar. Ceilalţi nu vor avea deloc noroc de  bani. De aceea e plină ţara de şomeri.  Susţine agenţii imobiliari, pentru cei care îşi doresc să schimbe adresa din buletin. O perioadă în care puteţi vinde/cumpăra ceva de valoare, pentru lichidităţi. Norocoşii pot schimba maşina, cu una de criză.

Taur- Soarele părăseşte constelaţia voastră  definitiv şi va reveni la anul. Dar staţi liniştiţi, că în locul Soarelui a intrat Mercur.  Mercurienii zodiei vor reuşi să comunice mai bine cu cei din jur. Cei foarte inteligenţi şi geniali vor ştii care le este locul în Univers. Şi, nu numai!... Vor şti cum să aranjeze lucrurile în aşa fel încât să le fie bine şi să…pună ţara la cale! Kiron, proaspăt intrat în sectorul afecţiunilor cronice, indică faptul că trebuie să apelaţi la noile invenţii medicale.

Gemeni- Cu Soarele în zodia voastră  e  bine să fiţi atenţi la pierderi( Saturn Rx, Pluton Rx, Lilith- malefici), la bunurile obţinute/câştigate fără muncă cinstită. Venus este în Constelaţia voastră şi susţine mai mult doamnele decât domnii. Venus este patroana  iubirii, justiţiei, darurilor mărunte oferite din suflet. Prezenţa Norocului Divin în Zodia Voastră  ocroteşte pe cei care cred în Horoscopul Meu şi nu pe cei care nu cred (indiferent de zodie).

Sunteţi vedetele perioadei analizate.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Top 4 zodii care isi schimba viata la 180 de grade vara aceasta

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Nona, imagini incendiare în mediul online. Fanii au comparat-o pe Alexandra din Casa iubirii cu ea: "Semănă..." Cum a reacționat fosta iubită a lui Patrick

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies