Horoscop Mariana Cojocaru pentru luna SEPTEMBRIE. Doua zodii vor avea de trecut obstacole grele

Horoscop Mariana Cojocaru pentru luna SEPTEMBRIE. Doua zodii vor avea de trecut obstacole grele
Horoscop Mariana Cojocaru pentru luna SEPTEMBRIE. Doua zodii vor avea de trecut obstacole grele

Berbec- Patronul vostru astral Marte îşi reia mersul direct în Capricorn pe data de 1 septembrie şi mai detensionează relaţiile cu superiorii şi şefii, iar pe data de 5 septembrie Saturn revine şi el la sentimente mai bune. Va fi ceva mai bine pentru carieră, sănătate şi relaţiile apropiate. Progresiile solare din Fecioară spun, înainte de toate, că cel mai mult vă veţi ocupa de sănătate şi de munca în echipă sau solo.

 

Taur- Un pic mai bine pentru domniile voastre în plan afectiv şi sentimental, de vreme ce Soarele este în tranzit prin Zodia Fecioarei şi două planete importante revin la sentimente mai bune-Marte şi Saturn în cealaltă zodie de pământ -Capricorn. Cu data de 5 septembrie se mai reduc riscurile de accidente. Trigonul Lună-Soare e de bun augur pentru creativitate, intuiţie şi relaţia cu Universul.

 

Gemeni- Universul vostru interior cere o relaţie bună cu colegii de la locul de muncă şi cu familia. Pentru unii se pune problema unor reglări de conturi pe tema moştenirilor, căci Saturn şi Marte îşi reiau mersul direct în Capricorn la început de toamna. Pentru alţii vestea este bună, deoarece pot apărea ceva bănuţi în plus pentru coşul zilnic, asftfel încât să vă puteţi umple cămara sau hambarele…vieţii.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare. 

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Evaluare nationala 2019. Calendarul examenelor. Informatii despre admiterea la liceu

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies