Horoscop Mariana Cojocaru pentru toată săptămâna. Urmează zile cu GHINION pentru 3 zodii

Horoscop Mariana Cojocaru pentru toată săptămâna. Urmează zile cu GHINION pentru 3 zodii
Horoscop Mariana Cojocaru pentru toată săptămâna. Urmează zile cu GHINION pentru 3 zodii

Mariana Cojocaru a spus care vor fi previziunile pentru săptămâna 10-16 martie. Urmează o perioadă de purificare şi penitenţă.

Berbec

Mercur Retrograd în Pești dă tonul acestei perioade. Atenție mare de tot la disputele de la locul de muncă, la sănătate și controalele care ar putea să apară! Unii pot avea probleme cu justiția(cuadratură Soare Natal cu Axa Timpului). Risc de accidente la drum lung,deci fiți cu mare băgare de seamă.Aceste aspecte sunt pe astrograma generală,nu cea personală. Iubirea poate avea de suferit-certuri, separări.

Citeste si: Cum arată Răzvan Ciobanu după ce şi-a făcut abdominoplastie! Şi-a operat abdomenul şi şi-a scos excesul de piele şi grăsime

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro


Taur

Probleme cu cei mici, cu juniorii din dotare. Restul ține de analiza karmică a fiecărei persoane… Mișcarea este foarte importantă pentru sănătate, nu vă neglijați și nu o neglijați.

Latura spirituală cere protecție, confesiuni, purificare(perioadă de post). Câștigurile materiale țin de evoluția pe cont propriu, de investiții serioase cu cap și cu coadă. Unii care au firme și business-uri pot avea probleme(blocaje).


Gemeni

Cum patronul vostru astral este acum retrograd, reluați anumite discuții și prietenii. Unii pot avea parte de greutăți (zodie dublă marcată de cuadratura Soarelui Natal cu Mercur Retrograd în Pești), alții cu o evoluție spirituală bună pot ocoli aceste necazuri.

Cum Feng-Shui-ul personal pe care-l fac eu este important, e musai să înțelegeți ce înseamnă armonia de destin, ca să nu-l scapați de sub control.

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Toboşarul Hal Blaine a murit

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies