Horoscop Mariana Cojocaru: zodii cu ghinion in MAI 2018. Luna plina le aduce numai probleme si certuri

Horoscop Mariana Cojocaru: zodii cu ghinion in MAI 2018. Luna plina le aduce numai probleme si certuri
Horoscop Mariana Cojocaru: zodii cu ghinion in MAI 2018. Luna plina le aduce numai probleme si certuri

Luna mai debutează cu o Lună plină, deci startul este unul foarte bun. Se spune că "Luna plină, sufletului îi dă lumină" şi pentru că Soarele este în Taur, ne gândim la sufletul pereche, încercăm să-l atragem, avem parte de evenimente care mai de care mai interesant, mai picante.

HOROSCOP LUNA MAI 2018 BERBEC: Nativii aceste zodii au parte de o perioadă foarte bună pentru că acolo este "dar de stele". Aspectele cu Lună plină şi cu Soare sunt pe ce-a de-a opta casă a Zodiacului, acolo unde se spune că dăruim şi primim. Dăruim şi material, dar dăruim chestiuni care ţin de suflet, de armonie, de pace.

HOROSCOP LUNA MAI 2018 TAUR: Darul de stele merge şi pe Taur.

E o perioadă în care aspectele care ţin de Lună plină din Scorpion, în opoziţie cu Soarele din Taur aduc relaţii perfecte, sentimentale, relaţionale.

HOROSCOP LUNA MAI 2018 GEMENI: Sunt într-o perioadă foarte interesantă, pentru că se ocupă de sănătate, se retrag departe de lumea dezlănţuită.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Horoscop lunar mai 2018 Oana Hanganu. Uranus intra in semnul Taurului. Schimbari si surprize pentru zodii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies