Horoscop Mariana Cojocaru: zodiile cu mult noroc in saptamana 22 - 28 iulie. Au lumea la picioare

Horoscop Mariana Cojocaru: zodiile cu mult noroc in saptamana 22 - 28 iulie. Au lumea la picioare
Horoscop Mariana Cojocaru: zodiile cu mult noroc in saptamana 22 - 28 iulie. Au lumea la picioare

Horoscop Mariana Cojocaru: zodiile cu mult noroc in saptamana 22 - 28 iulie. Au lumea la picioare.

Berbec- Între 22 si 23 iulie Soarele va trece din Zodia Racului în cea a Leului. O veste foarte bună pentru voi, nu o rataţi! Intrarea Soarelui într-o Zodie de Foc este de bun augur pentru creativitate, pentru intuiţie, pentru relaţiile de suflet şi pentru relaţia cu copiii din dotare. O veste mai puţin bună este dată de faptul că Mercur va intra în mişcare retrogradă tot în Leu, pe data de 25 iulie, atenţie mare la deplasări!
 
Taur- Intrarea Soarelui în Leu este de bun augur pentru atmosfera în

familie. Se reîntorc pe plaiurile natale copii din probegie, în concediu. Sfătuiţi-vă copiii să şofeze prudent, că Mercur Retrograd poate predispune la accidente. Cum Dharma este in Leu, în unele cupluri pot izbucni certuri, nu chiar din senin!...  Sunt problemele nediscutate în trecut. Sfătuiţi-vă cu cineva apropiat sau cu specialişti.
 
Gemeni- Patronul vostru astral Mercur, care intră în mişcare retrogradă vă poate defecta calculatoarele, electronicele.
Atenţie, dacă vă pregătiţi să plecaţi la dum! Marte Retrograd vă poate zăpăci să uitaţi actele sau biletele acasă. Asta, ca să nu vă întoarceţi din drum. Verificaţi apa, lumina, gazele şi încuiaţi bine uşa, că e sezonul în care hoţii sparg casele dvs. Revedeţi acum şi locurile copilăriei voastre.
 
Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>
 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Top 5 zodii masculine cu cele mai multe defecte

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies