Horoscop Mariana Cojocaru: zodiile cu mult noroc in saptamana 22 - 28 iulie. Au lumea la picioare

Horoscop Mariana Cojocaru: zodiile cu mult noroc in saptamana 22 - 28 iulie. Au lumea la picioare
Horoscop Mariana Cojocaru: zodiile cu mult noroc in saptamana 22 - 28 iulie. Au lumea la picioare

Horoscop Mariana Cojocaru: zodiile cu mult noroc in saptamana 22 - 28 iulie. Au lumea la picioare.

Balanţa- La trecerea pe care Soarele o face din Rac în Leu, e clar că săptămâna viitoare se anunţă mult mai bună. De ce? Dispare cuadratura Rac(Soare prezent) cu Soare natal de pe astrograma voastră. Mă refer la horoscopul vostru general, nu la cel personal. Numai harta natală personală poate indica misiune de viaţă, blocajele, problemele care vă presează. Mercur va intra în mişcare retrogradă din data de 25 iulie, deci inteligenţa activă vă va ajuta să vă orientaţi.

Prietenii vechi şi noi!...
 
Scorpion- Mercur Retrograd şi Soarele rezonează cu Mijlocul Cerului şi vă îndreaptă faţa către adevărata credinţă şi esoterism. Vă plac ştiinţele subtile şi terapiile naturiste, cât mai vechi, ancestrale (acupunctură, homeopatie, etc). Inotul elimină energiile negative. Băile cu sare mare relaxează.
 
Săgetător- La voi atât Mercur Retrograd cât şi planetele retrograde din sector astro-financiar(din Capricorn) predispun la pierderi.
Plătiţi pentru plăceri sexuale şi nu vă pasă de cei din jur. Pierdeţi inutil timpul în anturaje în care nimeni nu vă preţuieşte. Trădări de la partenerii reali sau secreţi, inclusiv în iubire. Investiţi în sănătate, faceţi controale medicale. Doar aşa puteţi să vă mai reveniţi la normal.
 
Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Top 5 zodii masculine cu cele mai multe defecte

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies