Horoscop marti, 24 septembrie. Astrelele au o energie colosală! Încurcă viețile tuturor! Se termină tot azi!

Horoscop marti, 24 septembrie. Astrelele au o energie colosală! Încurcă viețile tuturor! Se termină tot azi!
Horoscop marti, 24 septembrie. Astrelele au o energie colosală! Încurcă viețile tuturor! Se termină tot azi!

Horoscop joi, 24 septembrie. Iată ce ți-au rezervat astrele pentru o zi ploioasă de final de septembrie!

Berbec

Te afli într-un punct al călătoriei tale spre un anumit scop în care se animă din ce în ce mai tare spiritele, semn că e momentul culminant de care depinde finalul planurilor tale. Devine din ce în ce mai agitată situaţia, detaliile vin din toate părţile, e un adevărat bombardament de informaţii şi noutăţi care contribuie la rezultatul final al demersurilor tale. Imaginează-ţi o spirală largă pe care ai evoluat lent până acum, dar te apropii din ce în ce mai mult de centrul spiralei şi ritmul devine trepidant.

Taur

Tot ţi-ai pus întrebări dificile despre viaţă dar nu prea ai găsit răspunsuri. E semn că nu le-ai căutat unde trebuie, de aceea trebuie să laşi în urmă dilemele neclare ale trecutului şi să fii deschis spre ceva nou. E posibil să începi o nouă şcoală a vieţii, pentru că îţi dai seama că etapele parcurse anterior nu au fost cele mai adecvate, deci nu renunţa să-ţi pui întrebări existenţiale.

Curiozitatea e un prim pas spre înţelepciune, deci recunoaşte că nu le ştii pe toate şi învaţă mai departe.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Gemeni

Planurile tale merg de minune, dar nu înseamnă că trebuie să te culci pe o ureche şi să aştepţi să ajungi la roadele visate.

În continuare e nevoie de decizii ferme, de atenţie sporită la căile pe care mergi, la resursele de care te foloseşti, deoarece succesul tău depinde încă de foarte mulţi paşi pe care urmează să-i faci de acum înainte. Dacă ai pornit pe un drum, nu înseamnă că de acum lucrurile merg de la sine, ci e nevoie de o continuă investiţie de energie, idei, timp, eforturi pentru a ajunge acolo unde doreşti.

Citeste si: ECHINOCŢIUL DE TOAMNĂ 2019. Tradiţii şi obiceiuri. Ce NU este bine să faci NICIODATĂ AZI!

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru 22- 28 septembrie. Echinocțiul de toamnă face ravagii! Zodiile care vor suferi cel mai crunt!

Rac

Nu pune la suflet dramele altora, ci vezi-ţi de propria existenţă.

A te compara permanent cu alţii te-ar putea face să verşi şi asupra ta necazurile lor, deşi nu ai nicio legătură cu ei. Lasă-i pe alţii să-şi rezolve problemele cum ştiu, fără să încerci să le duci tu şi pe ale lor pe umeri. Ocupă-te de ceea ce te preocupă pe tine în acest moment, pentru că ai şi tu destule pe cap, ca să îţi pierzi energia şi timpul cu ce spun alţii.

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies