HOROSCOP martie 2019. Primăvara începe prost pentru aceste două zodii

HOROSCOP martie 2019. Primăvara începe prost pentru aceste două zodii
HOROSCOP martie 2019. Primăvara începe prost pentru aceste două zodii

HOROSCOP martie 2019. Doua zodii vor avea o primavara de cosmar.

Berbec

Se anunţă o lună productivă. Reuşeşti să duci la bun sfârşit toate proiectele pe care ţi le pui în minte şi, în plus, rezolvi orice problemă îţi iese în cale. În ceea ce priveşte dragostea, nu se anunţă schimbări semnificative, iar dacă nu eşti într-o relaţie, nu sunt şanse să cunoşti pe cineva. Te concentrezi pe independenţă.

Citeste si: Suntem în zodia Pești, deci VISĂM mai mult! Care este cel mai URÂT VIS pentru fiecare ZODIE?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Taur

Începi să-ţi schimbi perspectiva când vine vorba de iubire şi bani. Începi să adopţi idei ieşite din comun pentru tine când vine vorba de împlinire pe aceste două planuri. Mai mult, începi să analizezi modul în care procedează oamenii care au succesul la care visezi tu şi începi să adopţi modul lor de acţiune.

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Actorul Brody Stevens, cunoscut din filmul The Hangover, a fost găsit mort la 48 de ani

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies