Horoscop matrimonial. Ce zodii se căsătoresc şi cine divorţează până în 2026

Horoscop matrimonial. Ce zodii se căsătoresc şi cine divorţează până în 2026
Horoscop matrimonial. Ce zodii se căsătoresc şi cine divorţează până în 2026

Până în anul 2026 zodiile vor trăi momente unice din punct de vedere amoros. Unele vor suferi mai multe despărţiri, în timp ce altele se vor aşeza la casele lor. Unele îşi măresc familia, altele vor preferă să fie mai degrabă singure.

Zodiile care se vor căsători şi vor fi extrem de fericite

PEŞTI

Bat clopote de nuntă la poartă inimii tale. 2017, 2018 şi 2020 sunt anii de glorie din punct de vedere sentimental.

Vei găşi persoană care să îţi suporte toanele, care să te înţeleagă în orice situaţie, care să îţi arate că felul în care vezi viaţă este corect.

Tot în următorii 10 ani îţi vei schimbă domiciliul.

Cuibuşorul vostru de nebunii va fi construit într-un loc idilic, acel loc în care visezi să stai de ceva vreme. Din punct de vedere financiar, nu va trebui să te preocupi.

Având un partener care te sprijină în toate, veţi şţi cum să faceţi pace când banii vor lipsi. Vor fi perioade în care el va susţine familia şi altele în care tu vei fi cel care va pune pâinea pe masă.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

HOROSCOP Camelia Pătrăşcanu până duminică. Taurii pun accentul pe relaţii, pentru Vărsători cariera este foarte bine susţinută

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies