Horoscop mayas luna mai 2018. Trei zodii vor avea o perioada de vis

Horoscop mayas luna mai 2018. Trei zodii vor avea o perioada de vis
Horoscop mayas luna mai 2018. Trei zodii vor avea o perioada de vis

Horoscop mayaş luna mai 2018. Mâine începe o perioadă destul de interesantă mai ales din punct de vedere profesional. Mai multe zodii trec într-o perioadă pe care nu o vor uita niciodată.

Horoscop mayaş luna mai 2018 pentru fiecare zodie:

ZODIILE DE AER

Gemenii trebuie să îşi vadă mai mult de treaba lor şi să îi lase pe ceilalţi în pace. Sunt extrem de favorizaţi din punct de vedere financiar.

Vărsătorii şi Balanţele trebuie să aibă grijă de sănătatea lor. E o lună cu multe riscuri motiv pentru care trebuie să fie mai atenţi ca niciodată.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Horoscop Mihai Voropchievici pentru luna MAI 2018. Trei zodii au parte de dezamagiri si pierd tot. Noi inceputuri la orizont

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies