HOROSCOP. Mesajele Arhanghelului Mihail pe zodii: joi 14 februarie 2019. Berbecii încep proiecte noi, Gemenii primesc cadouri de la viață

HOROSCOP. Mesajele Arhanghelului Mihail pe zodii: joi 14 februarie 2019. Berbecii încep proiecte noi, Gemenii primesc cadouri de la viață
HOROSCOP. Mesajele Arhanghelului Mihail pe zodii: joi 14 februarie 2019. Berbecii încep proiecte noi, Gemenii primesc cadouri de la viață

HOROSCOP Iata pentru JOI 14 FEBRUARIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai.

Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

HOROSCOP Cu totii avem provocari, indoieli, intrebari dar orice problema are cel putin o solutie. Sa cerem calauzire spre aceste solutii de la Arhanghelul Mihail.

El ne este protector, ajutor si partener in calatoria vietii. Ori de cate ori simti ca ai nevoie de ajutorul Lui pentru orice, cheama-L si vei fi ajutat. Cum il chemi? Cu gandul clar sau cu voce tare. Cum te va ajuta? Prin semne lasate in calea ta, intuitii, senzatii de bine in corp, mesaje subtile sau directe, in functie de necesitate.
Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail pentru mesajele zilnice!

HOROSCOP Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt nelimitati in timp si spatiu; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care ii cheama!

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: HOROSCOP FEBRUARIE. Bani, cariera, dragoste, sanatate pentru fiecare zodie

HOROSCOP BERBEC

VREME DE FERTILITATE

HOROSCOP “Este timpul perfect pentru tine sa incepi proiecte noi, sa accesezi idei noi si sa dai nastere unor conditii noi pentru viata ta. ”

HOROSCOP Primavara este o stare si ea este oricand lumina incepe sa creasca in mintea si in intregul tau sistem.

Daca te simti intunecat, greoi, depresiv, atunci te poti lumina umplandu-te cu intentii pozitive, cu alimente hranitoare si cu orice care iti aprinde trairile de iubire. Inconjoara-te cu frumos, flori frumoase, oameni frumosi, cu culori stralucitoare in casa si garderoba si trage perdelele si draperiile intr-o parte ca sa intre lumina naturala. Poti picta in interiorul tau o priveliste mai insorita decat vezi afara, ceea ce va creste sansa de noi oportunitati, pentru ca ce se aseamana se aduna.
Simte-te mai energizat si puternic pe masura ce iti improspatezi lumea interna si externa. Apoi capitalizeaza aceasta vigoare crescuta prin startul unui nou proiect care iti umple inima de entuziasm.

HOROSCOP Diverse semnificatii ale acestui mesaj: mesajul poate semnifica aparitia unei sarcini la orizont, un bebe e pe drum; vei fi implicat in conceptia sanatoasa a unui copil, intr-o adoptie sau o chestiune de custodie; dorinta ta se va manifesta deplin la primavara; noile tale idei vor avea succes; este un moment oportun sa faci schimbari de viata.

HOROSCOP Rugaciune: Arhanghele Mihail si dragi ingeri, va multumesc pentru sustinerea voastra clipa de clipa in timp ce las noul si prospetimea sa intre in viata mea. Sunt plin de recunostinta ca imi sunteti alaturi!

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Lucrurile pe care un pediatru nu doreste sa le faci cu copilul tau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies