Horoscop miercuri - 22 martie: Sagetatorii primesc si dau bani multi!

Horoscop miercuri - 22 martie: Sagetatorii primesc si dau bani multi!
Horoscop miercuri - 22 martie: Sagetatorii primesc si dau bani multi!

Citeste previziunile tale astrologice pentru ziua de 22 martie 2017.

Berbec

Multa energie iti este disponibila astazi, in zona carierei si afacerilor. E momentul sa faci un pas consistent inainte, ori sa treci la actiune spre a-ti atinge un obiectiv important. Oricum, te pregatesti de schimbari si inceputuri esentiale, atat in ce priveste proiectele profesionale cat si in ce priveste anturajul, viata sociala si relatiile.

Taur

Pentru tine, este o zi favorabila demersurilor juridice sau legate de studii, diplome, relatii cu strainatatea, calatorii…E posibil ca o problema persistenta sa se rezolve astazi foarte usor, daca te detasezi si ai incredere in posibilitatile inca nevazute si nestiute. In alta ordine de idei, viitorul suna bine pentru tine, mai cu seama ca imaginatia te ajuta sa-l zugravesti in versiunea adecvata.

Gemeni

Traversezi o perioada importanta in ce priveste familia si tot ce reprezinta spatiul tau intim. Acum capeti claritate, stii exact ce trebuie facut si cum sa-ti cresti buna-starea acasa si in general. E posibil ca astazi sa ai parte si de niste daruri, favoruri sau beneficii materiale neanticipate. Insa darul cel mai pretios este totusi intuitia ta, care functioneaza exceptional astazi.

Rac

Ziua aduce semne bune si indicii care sa te ajute in cadrul parteneriatelor si colaborarilor tale. Desi in aceasta perioada, constati ca nu poti inainta pastrand toate relatiile in forma actuala, deci esti nevoit sa lasi in urma unele acorduri pentru a inainta, este totusi de bun augur tot ceea ce se deschide in fata ta, prin crearea acestui spatiu nou. Ideal ar fi sa functionezi pragmatic si orientat catre solutii si rezultate bine stabilite, din aproape in aproape.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Femei de foc ale zodiacului! Iubirea lor arde puternic!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies