Horoscop Mihai Voropchievici pentru saptmana 24 - 30 aprilie! O zodie isi indeplineste un vis

Horoscop Mihai Voropchievici pentru saptmana 24 - 30 aprilie! O zodie isi indeplineste un vis
Horoscop Mihai Voropchievici pentru saptmana 24 - 30 aprilie! O zodie isi indeplineste un vis

Mihai Voropchievici a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse previziunile runelor pentru săptămâna 24-30 aprilie şi a anuntat ca pe una dintre zodii o asteapts o saptamana de vis.

Berbeci sunt sfătuiţi să dea la o parte toate grijile, toate fricile şi toate nemulţumirile, trebuie să se pregătească pentru o săptămână de vis.

Tauri sunt în aşteptări de veşti bune, o săptămână cu veşti bune, cu posibile cadouri sau cu posibile gratificaţii, sume de bani.

Gemenilor nu le-au ajuns Sărbătorile Pascale  şi încă mai vor să zburde. Sunt pe drumuri, călătorii posibile alergături, o săptămână de mult tumult.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Trei zodii de femei RELE! Iti fac viata un cosmar!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies