Horoscop Minerva 12 – 18 noiembrie - Grave probleme de sanatate pentru Raci, schimbari pentru alte doua zodii

Horoscop Minerva 12 – 18 noiembrie - Grave probleme de sanatate pentru Raci, schimbari pentru alte doua zodii
Horoscop Minerva 12 – 18 noiembrie - Grave probleme de sanatate pentru Raci, schimbari pentru alte doua zodii

Citeste previziunile Minervei pentru saptamana 12 - 18 noiembrie 2017.

BERBEC

Trebuie să accepte lucrurile aşa cum se întâmplă şi să nu se împotrivească. Revelaţii asupra lumii nevăzute, relaţie care ţine de metafizică, realitatea de Dincolo.

Pentru unii este vitală însă încheierea unui ciclul al învăţării, pentru alţii reluarea şi finalizarea, lucrurile vin într-o cascadă de fapte şi de nevoie care se împletesc armonic, iar Berbecii au energia necesară să le rezolve într-o manieră proprie.

Rezolvă o serie de probleme financiare – taxe, impozite, amenzi, pentru casă – pe 13 şi 14 noiembrie, aspectul administrativ este cel vizat şi indiferent ce li se propune, în special femeilor, le sugerez să nu spună da înainte de a analiza oferta, nu de alta dar există ceva ce nu ştiu, ceva ce se ocultează în propunerea respectivă şi teamă mi-e că dacă vor spune da fără să se gândească, se vor înhăma la o muncă peste puterile lor.

Nici afectiv nu stau prea strălucit, în special tinerii se repetă o ipostază din primăvară, Berbecii pot afla că au fost ţinta unor înşelătorii, că li s-a înscentat ceva pentrua se dovedi că nu sunt atenţi sau că au fost păcăliţi în ce priveşte o sumă de bani sau pur şi simplu că dragostea le-a fost trădată, ca pe 15 noiembrie, cele căsătorite vor afla că vine barza.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Horoscop Minerva 2018 – Previziuni generale. Trei aspecte interesante care schimba viata radical pentru cateva zodii

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies