Horoscop Minerva: Conjuctia Venus - Jupiter afecteaza toate zodiile. Probleme in cuplu, dar si la job

Horoscop Minerva: Conjuctia Venus - Jupiter afecteaza toate zodiile. Probleme in cuplu, dar si la job
Horoscop Minerva: Conjuctia Venus - Jupiter afecteaza toate zodiile. Probleme in cuplu, dar si la job

Astrologul Minerva ne-a vorbit despre cum sunt afectate zodiile de conjucţia lui Venus cu Jupiter. Dacă unii nativi vor avea parte de multe beneficii, în special materiale, alţii se pot lovi de probleme în relaţiile sentimentale.

Berbec

Îţi vei da seama că relaţiile adevărate se bazează şi pe compromisuri. Astfel, vei deveni mai sensibilă şi vei lua în considerare şi părerea jumătăţii tale. Deşi nu este de cele mai multe ori uşor, încearcă să porţi discuţiile deschis, să fii cât mai clară şi să eviţi astfel neînţelegerile de la început. Dacă nu vei face acest lucru, atunci aşteaptă-te şi la reacţii negative şi discuţii în contradictoriu.

Taur

Venus în conjuncţie cu Jupiter îţi va aduce multe momente tensionate în relaţia de cuplu. Astfel, vor apărea discuţii în contradictoriu, care te vor face să te gândeşti dacă acesta este viitorul pe care ţi-l doreşti alături de perechea ta. Atunci când vorbiţi, rar se întâmplă să o faceţi pe un ton adecvat. Amândoi aveţi reacţii exagerate şi vă enervaţi din orice lucru mărunt. Gândeşte-te bine la decizia pe care urmează să o iei şi ia în considerare şi părerea perechii tale.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

4 zodii cu super puteri! Oricine si-ar dori sa le aiba in preajma

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies