HOROSCOP MINERVA IUNIE 2018: Prima luna de vara vine cu multe surprize. Jupiter aduce influente negative. Zodia care va suferi cel mai mult

HOROSCOP MINERVA IUNIE 2018: Prima luna de vara vine cu multe surprize. Jupiter aduce influente negative. Zodia care va suferi cel mai mult
HOROSCOP MINERVA IUNIE 2018: Prima luna de vara vine cu multe surprize. Jupiter aduce influente negative. Zodia care va suferi cel mai mult

Horoscop lunar Minerva iunie 2018 Integral pentru fiecare zodie. Vara vine cu surprize neaşteptate pentru fiecare semn zodiacal. Gemenii, Fecioarele, Racii şi Vărsătorii au în faţă oportunităţi de creştere profesională.

 

Horoscop lunar Minerva iunie 2018 Berbec. Soarele şi Eris vor fi stăpânii Berbecului în iunie. Aceasta înseamnă că toate tendinţele generale ale acestei perioade vor fi aplicabile pentru ei.

 

Cu toate acestea, există unele particularităţi care trebuie luate în considerare. De exemplu, va trebui să munceşti din greu, dar nu unde te-ai aştepta să lucrezi cel mai mult.

 

Afacerile vor înflori pentru cei care lucrează pe cont propriu, dar nu neglija sfatul altor persoane, mai ales dacă există suficiente argumente care arată că nu este neapărată nevoie să depui eforturi serioase pentru ceva anume.

 

Strict vorbind, poţi să faci tot ce vrei să faci – nimeni nu te va opri. Cu toate acestea, atunci când vei dori să faci ceva, nimeni nu va sări te ajute, vei rămâne să te descurci singur în toate privinţele.

 

Totuşi iunie îţi va permite să înţelegi mai multe, să planifici mai multe şi să acumulezi mai mult decât crezi.

 

În ce priveşte viaţa de familie este mai bine să fi cât mai atent la fiecare membru al familie care reclamă atenţie. Vei înţelege rapid de ce trebuie făcut acest lucru şi totul va funcţiona în cel mai bun mod posibil.

 

Merită menţionat faptul că Marte, stăpânul principal al Berbecului, acţionează ca lider ceresc al tuturor elementelor de foc în această lună.

Asta înseamnă că uneori este dificil sa te descurci doar cu propria ta energie, dar trebuie sa faci asta pentru a nu-i răni pe ceilalţi sau anumite persoane.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cristina Mihaela Dorobantu se pregateste de nunta! Ce locatie isi doreste pentru marele eveniment?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies