HOROSCOP MINERVA pentru 2019. Fecioarele sunt vedetele acestui an, Vărsătorii își pot schimba locul de muncă

horoscop minerva
HOROSCOP MINERVA pentru 2019. Fecioarele sunt vedetele acestui an, Vărsătorii își pot schimba locul de muncă

HOROSCOP. Astrologul Minerva a vorbit în emisiunea „Voi cu Voicu” despre tendințele astrale ale anului 2019 și ce îi așteaptă pe nativii fiecărei zodii în acest an.

 

HOROSCOP. 2019 trebuie să fie un an de relaș vizavi de ultimii trei ani, 2016, 2017, 2018. Foarte mulți nativi vor simți această relaxare interioară, deși această relaxarea ascnde o mare capcană. Trei eclipse în Capricorn, este un semn cardinal, un semn care înseamnă acțiune, care înseamnă mișcare. Ai văzut câte cutremure de pământ au loc? Semnul cardinal, semnul de Pământ marchează aceste lucruri.

Citeste si: HOROSCOP, cu Mihai Voropchievici. Cele mai norocoase zodii la bani în anul 2019. Racii vor fi zgârciți, Balanțele cheltuie cam mult

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

HOROSCOP. Surprinzător este că tocmai semnele de Pământ sunt vedetele anului viitor. Va fi anul semnelor de Pământ, în special, cu vârf de lance pe Fecioară, iar dintre zodiile care trebuie să fie foarte atente la ce fac, la ceea ce spun, mă refer în mod special la Gemeni, Rac, la

Săgetător. Trebuie să fie foarte atenți. Chiar și Vărsătorii, deși sunt foarte bine susținuți din punct de vedere profesional.

horoscop minerva

HOROSCOP. BERBEC

Se deschide cu dorința de a lua viața în piept încă din primele zile, cu stările trec pe plan secund, martie și aprilie sunt speciale, iar cei ale căror zile de naștere se apropie de 21 martie și 19 aprilie să se aștepte la oportunități majore, fie la sfârșitul lunii septembrie și începutul lunii octombrie.

Relațiile în general se vor îmbogăți și se vor extinde în viața lor în acest moment. Ca și anul trecut, 2019 vorbește despre depășirea obstacolelor, rezolvarea problemelor învățarea răbdării, o lecție foarte dificilă pentru acești nativi. Pentru că ei își doresc dacă se poate totul ieri. Până în martie, planeta Uranus este încă retrogradă în semnul lor, de aici foarte multă mobilitate, foarte multă energie, dar de la idee la fapt e un drum cam lung și nu prea ajung ei să materializeze tot ceea ce își doresc.
Vor experimenta mari transformări spirituale, vor experimenta interesele pentru familie, probleme emoționale, prietenia, activități de grup.

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Horoscopul săptămânii 14-20 ianuarie 2019, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii sunt cei mai norocoși din punct de vedere financiar

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies