Horoscop Minerva pentru saptamana 11 - 17 martie 2018. Urmeaza o perioada de foc pentru toate zodiile

Horoscop Minerva pentru saptamana 11 - 17 martie 2018. Urmeaza o perioada de foc pentru toate zodiile
Horoscop Minerva pentru saptamana 11 - 17 martie 2018. Urmeaza o perioada de foc pentru toate zodiile

Celebrul astrolog Minerva a realizat horoscopul pentru saptamana 11 - 17 martie 2018. Urmeaza o perioada de foc pentru toate zodiile.

Pesti

Aceşti nativi încep săptămâna cu o mulţime de idei, dar mai ales îşi doresc să poată ajuta un coleg sau o colegă de serviciu care se confrună cu probleme serioase de sănătate, pe de altă parte îşi doresc să retrăiească o veşnică poveste de dragoste. Sunt muncitori, harnici când vor şi fac orice ca să le meargă bine.

Sigur, nu au întotdeauna chef de muncă, dar atunci când au, trebuie să recunosc că sunt capabili să facă lucruri mari.

Ce este important însă este că pe 13 şi 14 martie pot fi recompensaţi cum nu se poate mai bine, ceea ce le dă inspiraţie, curaj să meargă mai departe şi succes în tot ce întreprind.

O veste extraordinară vine dinsre 15 şi 16 martie, când romantismul incurabil le poate aduce partenerul sau partenera pe care o doresc. Un coupe des foudre, o privire galeşă sau un zâmbet misterios vor face să se întoarcă toate capetele după ei.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ce va face Gabriela Cristea cu jumătate din garderoba sa. Prezentatoarea TV a început să sorteze o parte din haine. „Nu mai am loc în dulap sub nicio formă.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies