Horoscop MINERVA pentru saptamana 15 - 21 octombrie: O zodie isi schimba viata, alta incheie o relatie veche!

Horoscop MINERVA pentru saptamana 15 - 21 octombrie: O zodie isi schimba viata, alta incheie o relatie veche!
Horoscop MINERVA pentru saptamana 15 - 21 octombrie: O zodie isi schimba viata, alta incheie o relatie veche!

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 octombrie 2017. Previziuni detaliate pentru fiecare zodie în parte.

BERBEC

Săptămâna aceasta li se cere Berbecilor să fie mai profunzi. Din 10 octombrie, ştim că Jupiter, Marele Benefic, a ajuns în Scorpion, în Casa a 8-a a acestor nativi, casa intimităţii, a ezoterismului dar şi a jocurilor financiare.

Nativii Berbec se vor împărţi între jocul seducţiei în dormitor, încercarea de a-şi controla mai mult viaţa şi acumulare financiară, pe măsură ce planeta expansiunii se plimbă prin această casă până pe 8 noiembrie 2018.


În schimb nu vor fi nevoiţi să depună prea multe eforturi. Vor atrage oameni importanţi în viaţa lor. Dacă trebuie să schimbe ceva, atunci scadă din intensitatea şi magnetismul animalic care îi caracterizează în intimitate, pentru a se proteja de relaţiile toxice.

În timpul acestui tranzit, pot intui exact oamenii care li se potrivesc, care să îi ajute să se maturizeze, nu doar fizic ci şi emoţional, cu care vor fi pe aceeaşi lungime de undă şi îi vor ajuta să-şi ducă mai departe cariera.

Berbecii singuri trebuie să ţină stacheta pe care singuri au ridicat-o, pe 16 – 17 octombrie şi să nu lase pe nimeni altcineva să intre în viaţa lor, decât pe cine merită. Jupiter stăpâneşte creşterea, expansiunea şi explorarea, iar casa a 8-a este domeniul intimităţii, erotismului şi metafizicii. Ar putea ca în doi, să împletească relaţia cea mai inspirată şi mai potrivită pe care au avut-o vreodată.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Zodii care isi gasesc marea dragoste in 2018! Au tot norocul din lume

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies