Horoscop Minerva pentru saptamana 17-23 iunie 2018. Doua zodii au mari probleme

Horoscop Minerva pentru saptamana 17-23 iunie 2018. Doua zodii au mari probleme
Horoscop Minerva pentru saptamana 17-23 iunie 2018. Doua zodii au mari probleme

Horoscp săptămânal Minerva 17 – 23 iunie 2018 INTEGRAL pentru fiecare zodie. Află ce îţi rezervă astrele în această săptămână.

BERBEC. Mercur este în Rac în Casa 1 a persoanlităţii, moment excelent pentru a fi mai organizat, mai ales dacă planifici proiecte legate de casă sau alte activităţi de uz casnic. Luna este în Casa a 3-a a comunicării, marţi şi miercuri, 19 şi 20 iunie, şi poate fi o mare oportunitate pentru a începe un proiect sau pentru a face schimbări majore în viaţa ta. 

 

TAUR. Mercur este în Rac şi miercuri, 20 iunie, va trece în Casa familiei şi a rădăcinilor, astfel încât săptămânile următoare pot fi de ajutor pentru cunoaştere, învăţare, predare şi punerea în practică a ideilor. Acest lucru poate fi, de asemenea, un moment excelent pentru crearea de reţele şi de conexiuni valoroase. 

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

4 zodii de barbati cu har dumnezeiesc. Sunt o binecuvantare pentru femei. Ei sunt cei mai buni SOTI

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies