Horoscop Minerva pentru saptamana 19 - 25 noiembrie: O zodie are norocul vietii, alta pierde tot

Horoscop Minerva pentru saptamana 19 - 25 noiembrie: O zodie are norocul vietii, alta pierde tot
Horoscop Minerva pentru saptamana 19 - 25 noiembrie: O zodie are norocul vietii, alta pierde tot

Care sunt zodiile care au noroc, dar şi ghinion în săptămâna care urmează. Citeşte horoscopul pentru zodia ta.

BERBEC

Aş spune că, pentru aceşti nativi, săptămâna aduce revelaţii neaşteptate. Sunt legate de carieră, de şefi, de oameni în care aveau încredere sau care le-au marcat într-un fel evoluţia profesională.

Cu o detaşare de neaşteptat la ei, taurii vor tăia cu precizie chirurgicală toate escrescenţele care le-au căpuşat viaţa în ultimele luni. Adică vor renunţa la toţi cei care au trăit până acum de pe urma lor.

Totuşi, săptămâna va fi un pic ambiguă, pentru că e nevoie de un echilibru între muncă şi distracţie. Apoi, au nevoie de timp ca să se adapteze la noul lor obiectiv: pozitivarea vieţilor lor. Le trebuie inclusiv un echilibru între viaţa personală şi cea de familie.

Dar Soarele le va veni în ajutor. Mai mult decât atât, va fi susţinut în acest demers de Venus, de Jupiter şi de Mercur, în ciuda faptului că Mercur nu se simte prea bine în semnul Berbecului.

Vor fi umărul pe care se poate plânge cu uşurinţă. Este important să înţeleagă că au de a face cu o perioadă dinamică.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Adevarul gol-golut despre zodii. Ce defecte uriase ascund

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies