Horoscop Minerva pentru saptamana 6 - 12 mai 2018. Urmeaza o perioada teribila, cu despartiri, multe zodii isi spun "adio"

Horoscop Minerva pentru saptamana 6 - 12 mai 2018. Urmeaza o perioada teribila, cu despartiri, multe zodii isi spun
Horoscop Minerva pentru saptamana 6 - 12 mai 2018. Urmeaza o perioada teribila, cu despartiri, multe zodii isi spun "adio"

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 mai 2018. E o săptămână în care vom vedea efectele mişcărilor planetare pe care le fac Venus şi Marte.

Berbec

 

Problemele ar putea deveni intense în această săptămână. Când Marte, stăpânul tău, va da mâna cu puternicul Pluto în sectorul carierei, ai putea primi un impuls din partea conducerii ca să-ţi pui în practică un plan.

 

Şi cum ambele planete se vor întâlni şi cu jovialul Jupiter gândul de a face un pas înainte poate părea un lucru firesc.

 

Dar oare este? Nu ar fi mai bine să ceri o a doua părere înainte de a face mişcarea? Apoi, Venus care se deplasează prin Gemeni şi în Casa comunicării, marţi 8 mai, îţi va fi mai uşor să-i faci pe alţii să se simtă în largul lor şi acest lucru îţi poate fi de folos în situaţiile în care ai avea nevoie.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

HOROSCOP MARIANA COJOCARU. Marte si Jupiter se vor uni in Scorpion, iar cinci zodii vor fi puse la grele incercari

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies