HOROSCOP MINERVA pentru VARA 2017: O zodie se indragosteste, alta zodie se imbolnaveste RAU!

HOROSCOP MINERVA pentru VARA 2017: O zodie se indragosteste, alta zodie se imbolnaveste RAU!
HOROSCOP MINERVA pentru VARA 2017: O zodie se indragosteste, alta zodie se imbolnaveste RAU!

Celebra Minerva spune care sunt predictiile astrologice ale verii 2017 in IUBIRE, SANATATE si BANI.

BERBEC

Din punct de vedere afectiv, li se aprind calcaiele foarte repede. Cel mai bun lucru este sa cugete inainte de a se arunca cu capul inainte, inainte de o aventura. Ma refer la luna iulie, in mod special. Ar putea ramane cu sufletul tandari la sfarsitul lui august si ar putea sa-si revina greu. Din punct de vedere al sanatatii, vor incepe vara in forta, pusi pe distractie, totul este sa stie masura.

Undeva in a doua decata a lui iulie, sa nu sara in apa. La sfarsitul lui august organismul incepe sa dea urme de oboseaza. Financiar, iunie si sfarsitul lui august le pot aduce fie o marire de salariu, fie posibilitatea de a promova, fie un job mai bine platit.

TAUR

Apar probleme mari din cauza geloziei. Orice relatie risca sa se incheie rapid si cu scantei.

Nu trebuie sa se ambaleze, trebuie sa ia lucrurile pe rand. Din punct de vedere al sanatatii, daca ar putea aduce marea la ei acasa ar fi perfect. Sunt nativii care greu se misca de acasa. Ceva mai tensionata va fi luna august cand trebuie sa gaseasca solutii si vor fi obligati sa isi ia o mini-vacanta. Atentie la durerile de gat. Din punct de vedere financiar nu stau rau, cu chibzuiala merg mai departe.
La inceputul lui iulie vor deschide ceva pe cont propriu, ceea ce le va da aripi. Vor fi la fel de atenti si cu buzunarul lor.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Horoscop Minerva APRILIE 2017! O luna plina de schimbari

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies