Horoscop Minerva saptamana 12 – 18 martie 2017! Doua zodii au probleme de sanatate, alte doua au probleme la munca!

Horoscop Minerva saptamana 12 – 18 martie 2017! Doua zodii au probleme de sanatate, alte doua au probleme la munca!
Horoscop Minerva saptamana 12 – 18 martie 2017! Doua zodii au probleme de sanatate, alte doua au probleme la munca!

Celebra Minerva iti spune ce iti rezerva astrele in perioada 12 - 18 martie 2017.

BERBEC. Pentru acesti nativi saptamana aceasta aduce revelatii neasteptate legate de cariera, sefi, oameni in care aveau incredere sau care le-au marcat intr-un fel evolutia profesionala, si cu o detasare interioara de neasteptat la ei vor taia asemenea unui laser toate excrescentele care le-au capusat viata in ultimele luni

TAUR. Acesti nativi se chinuie saptamana aceasta sa finalizeze o serie de acte legate de o separare, un divort sau o anulare a unui contract de vanzare – cumparare.

Luna Neagra in tranzit prin Casa contractelor sugereaza provocare, mobilitate, ambiguitate si instabilitate, ceea ce pentru un nativ Taur, ca de altfel pentru toate semnele de pamant, este un adevarat supliciu.

GEMENI. Pentru Gemeni saptamana este alambicata in sensul ca nu mai stiu incotro sa o ia sau ce solutii sa mai gaseasca ca sa-si reechilibreze pozitia sociala si financiara. Pe de alta parte, au senzatia ca tot ce planuiesc se darama peste noapte asemeni unui castel din nisip. 

Citeste continuarea pe pagina 2 >>



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Zodiile astea au cele mai multe sanse sa divorteze! Sunt cei 4 nefericiti ai horoscopului!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies