Horoscop Minerva saptamana 12 – 18 martie 2017! Doua zodii au probleme de sanatate, alte doua au probleme la munca!

Horoscop Minerva saptamana 12 – 18 martie 2017! Doua zodii au probleme de sanatate, alte doua au probleme la munca!
Horoscop Minerva saptamana 12 – 18 martie 2017! Doua zodii au probleme de sanatate, alte doua au probleme la munca!

Celebra Minerva iti spune ce iti rezerva astrele in perioada 12 - 18 martie 2017.

RAC. Iata ca si pentru acesti nativi se mai degajeaza norii saptamana aceasta, poate si pentru ca lucrurile s-au asezat in matca lor si, de acum pana in vara, mintea lor poate zburda in liniste. Visele lor se dovedesc profetice, sa nu se sperie de asta, au o senzitivitate mai accentuata poate si datorita lui Neptun, care face aspecte bune cu Soarele natal si cu Junona.

LEU. Foarte multe decizii de luat, pe toate planurile, dar cele mai importante tin de cariera sau de profesie. Cu exceptia zilelor de 13 si 15 martie as spune ca tot ce vor intreprinde acesti nativi, va avea o finalitate sigura. Placerea de a fi remarcati si mai ales de a fi primii, demonstreaza spiritul histrionic cu care natura i-a dotat pe acesti nativi. Singura care le poate crea probleme poate fi Luna Neagra din Casa familiei şi care ii face fie sa se subevalueze, fie sa se supraevalueze.

Este o saptamana in care frici neasteptate ies la iveala, ceea ce ii va face sa fie irascibili, mai ales pe 14 si 15 martie.

FECIOARA. O saptamana in care marile realizari pot veni dinspre drumurile lungi, de calatorii, oricum lor le prea place sa calatoreasca, si desi par mai orientati catre sine, ca niciodata, nu scapa de invidii, barfa, mici bisericute care se formeaza in spatele lor, lucruri care ii amarasc si ii macina.

Adevarul ca daca au o problema, atunci ea este legata de comunicare, fie spun prea multe, fie nu spun nimic, la orice nivel, ca este vorba despre colegi, ca este vorba despre viata de familie.

Citeste continuarea pe pagina 3 >>



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Zodiile astea au cele mai multe sanse sa divorteze! Sunt cei 4 nefericiti ai horoscopului!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies