Horoscop Minerva săptămâna 17-23 iunie 2019. Gemenii au probleme mari în relaţia de cuplu, Fecioarele au câştiguri pe toate planurile

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 iunie 2019. Gemenii au probleme mari în relaţia de cuplu, Fecioarele au câştiguri pe toate planurile
Horoscop Minerva săptămâna 17-23 iunie 2019. Gemenii au probleme mari în relaţia de cuplu, Fecioarele au câştiguri pe toate planurile

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 iunie 2019 pentru toate zodiile. Se anunță o săptămână care pune la încercare Berbecii și Săgetătorii. Gemenii sun puși pe investiții, iar Balanțele sunt în cautări. Vărsătorii sunt focusați pe carieră, iar taurii au ceva probleme de sănătate.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 iunie 2019 Caracteristica perioadei 17 – 23 iunie

Pentru Berbec este favorizată concentrarea mentală, pentru Leu relațiile cu frații sunt prioritare iar pentru Săgetători evaluarea propriilor talente.

Pentru Gemeni să fie atenți ce investiții vor să le facă, pentru Balanțe urmează o perioadă de căutare în sine iar pentru Vărsători o posibilă transformare a carierei.

Taurii au probleme de sănătate, ceea ce aduce în plan secund preocuparea legată de bani, la Fecioară ies în evidență talentele manageriale iar Capricornii trebuie să-ți dovedească talentul de negociator.

Citeste si: Mara Bănică a slăbit 15 kilograme în două luni şi jumătate: "M-am apucat de o DIETĂ" A dezvăluit MENIUL COMPLET

Pentru Rac familia are prioritate, Scorpionul atenție la tendințele autodistructive, iar Peștii au dubii legate de credință.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie Berbec

În această săptămână este favorizată concentrarea și mintea rațională. Gândurile tale se centrează în jurul problemelor personale – familia, prietenii și cei dragi. Problemele familiei sau discuțiile din trecut ar putea fi dominante în conversațiile de acum.

Încearcă să te relaxezi și să te concentrezi. Discuțiile față în față sunt cele mai bune și îți oferă șansa de a exprima cu voce tare preocupările legate de sănătate sau probleme de la domiciliu. Află cum să gestionezi presiunea în momentul în care problemele te depășesc.

Ai putea fi într-o dispoziție bună la începutul săptămânii, ceea ce ar putea creea scena pentru materializarea unui plan sau proiect pe care le ai în minte de ceva timp.

Cu toate acestea, cu Marte și Mercur în Casa a 4-a, a familiei, ai putea fi ocupat cu diverse proiecte casnice. Legăturile cu Neptun pot aduce un amestec de idei imaginative și creative, încurajându-te să te obișnuiești cu activitățile gospodărești. Poți căuta, de asemenea, un loc unde te poți relaxa, să faci yoga sau să meditezi. Acest lucru ar putea să îți aducă mai multă liniște.

Dar Marte și Mercur sunt în opoziție cu Pluto și cu Saturn din în sectorul obiectivelor colective în această săptămână, nu vei știi cum să sincronizezi întâlnirile cu prietenii și viața de familie. Găsirea unui echilibru între muncă și odihnă ar putea fi crucial în acest moment.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie Berbec Relaţional

Este timpul să iei o decizie importantă, care poate influența viitorul relației tale. Dacă nu ești căsătorit, acesta ar putea fi momentul pentru a decide data. Asigură-te că ai o comunicare deschisă, astfel încât să poți lua legătura cu cine vri. În alt sens, ar putea fi un moment potrivit să te deschizi prietenilor și să vă cunoașteți mai bine.

Bucură-te de acest sens sporit de conștientizare. Îndreaptă-ți atenția spre un iubit, un prieten sau o rudă cu probleme. Oamenii te tratează exact cum îi tratezi, oferindu-le astfel cel mai bun, mai autentic fel de a fi al tău. Lasă-ți gândurile și pasiunile să zboare liber. Renunță la luarea deciziilor importante pentru o altă zi. Cufundă-te în gândurile și sentimentele tale. Îndrăznește să fii tu însuți/însăți.

Luna în Vărsător de sâmbăta este un început. Pune-ți ordine în viață acum, te va ajuta la crearea spațiului perfect pentru voi odată ce o vei găsi.

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Prăjitură rapidă cu biscuiți și frișcă - simplă, delicioasă și fără coacere!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies