Horoscop MINERVA toamna - iarna. Dragoste mare pentru doua zodii: Cuplul finalului de an 2018

Horoscop MINERVA toamna - iarna. Dragoste mare pentru doua zodii: Cuplul finalului de an 2018
Horoscop MINERVA toamna - iarna. Dragoste mare pentru doua zodii: Cuplul finalului de an 2018

Finalul de an 2018 aduce surprize mari in horoscop. Daca toamna va fi blanda cu unele zodii, spre sfarsitul anului vor exista decizii radicale. Divort, suferinte in dragoste sau pierderi pe plan financiar. Astrele vin si cu vesti bune, in special pentru zodiile de Pamant!

Berbec

 

Cheltuielile cotidiene iti dau multe batai de cap la sfarsitul acestei perioade. Veniturile iti cresc constant, insa se pare ca esti tentat sa te orientezi spre metode si mijloace incorecte pentru a le obtine. Dincolo de nevoile tale si cele ale persoanelor dragi exista lucruri mult mai importante spre care ar trebui sa-ti indrepti atentia. Spre exemplu sa folosesti strictul necesar din realitatea cotidiana.

 

Taur

 

Relatiile cu prietenii sunt tensionate in aceste zile de weekend, asa incat ar fi bine sa te tii departe de ei. Este posibil sa fii tentat sa apelezi la ajutorul unora pentru a-ti rezolva diverse chestiuni personale sau chestiuni legate de cei dragi. Mai bine este sa ai incredere in Ierarhiile spirituale si sa le ceri ajutorul, decat sa apelezi la pamanteni.

Traversezi o perioada in care numai spiritual poti rezolva totul.

 

Gemeni

 

Evenimentele cu multa lume reprezinta tema principala de la sfarsitul acestei perioade. Dar ar fi bine sa le selectezi pe cele care iti sunt de folos si care te fac sa te simti in largul tau. Unii vor dori sa-ti prezinti ideile in pubic, altii te vor provoca pe diverse teme, insa tie iti vor placea toate acestea pana la urma.

Se recomanda prudenta in vorbe si gesturi, deoarece riscul de a gafa serios este mare.

 

Citeste continuarea pe pagin urmatoare >>>

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cele mai cicalitoare femei din zodiac. Ai crede ca toate soacrele sunt nascute in aceste zodii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies