Horoscop Minerva: Zodia favorizata de Venus in luna mai!

Horoscop Minerva: Zodia favorizata de Venus in luna mai!
Horoscop Minerva: Zodia favorizata de Venus in luna mai!

Horoscop lunar Minerva mai 2018. Astrologul Minerva a făcut previziunile pentru ultima lună de primăvară. Apar oportunităţi unice de schimbare în bine pentru jumătate dintre zodii.

BERBEC

 

 

Horoscop lunar Minerva mai 2018 Berbec. Pentru ei, luna mai se poate dovedi o perioadă destul de atractivă, chiar de neuitat, care va fi susţinută de sprijinul total al astrelor.

 

Ideea este că, de obicei, Soarele acţionează exaltat în Berbec, dându-i putere, iar acum se va transforma într-unul dintre astrele dominante care guvernează cursa cerească.

 

Un scenariu similar va avea loc cu Eris, care de obicei joacă rolul opus acţionând împotriva Berbecului. În general, energia lunii mai va sprijini cu siguranţă Berbecul, dar va trebui să depui eforturi pentru a regăsi echilibrul perfect între problemele personale şi cele profesionale.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

A murit Doina Cornea

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies