Horoscop Neti Sandu 22 noiembrie 2018. Zodia care primeşte o sumă mare de bani

Horoscop Neti Sandu 22 noiembrie 2018. Zodia care primeşte o sumă mare de bani
Horoscop Neti Sandu 22 noiembrie 2018. Zodia care primeşte o sumă mare de bani

Horoscop Neti Sandu 22 noiembrie 2018. Astrologul ne anunţă că avem motive de bucurie că se activează zodia săgetătorului, casa drumurilor lungi, a studiilor superioare, a intelectului abstract şi ne poate aduce o elevare spirituală. Vibraţia zilei este 22 şi vom înţelege lucruri care până acum n-aveau un sens.

BERBEC

E posibil să luaţi nişte bani şi să aveţi cu ce să achitaţi o noapte, 2 de cazare într-o staţiune turistică, la o vilă, la un hotel. O să vă refaceţi viaţă sentimentală, depinde în mare parte de voi, să nu va mai ghidaţi după ce-a fost, ci să aveţi încredere că de data asta o să fie bine.

TAUR

Prezenţa cuiva o să vă dezmorţească sufleteşte şi poate o să realizaţi cât de mult v-a lipsit acea persoană. Vin bani din urmă şi o să vă descurcaţi cu toate cheltuielile din perioada asta – poate chiar puneţi la cale un eveniment care să vă revigoreze.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Top 5 zodii nimfomane. Nu există viaţă dincolo de pat pentru aceşti nativi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies