Horoscop Neti Sandu 30 noiembrie 2018: Previziuni de Sfantul Andrei

Horoscop Neti Sandu 30 noiembrie 2018: Previziuni de Sfantul Andrei
Horoscop Neti Sandu 30 noiembrie 2018: Previziuni de Sfantul Andrei

E un prilej special sa lasam deoparte starile negative si sa construim frumos o relatie, sa reparam o casnicie, o prietenie, ca sa nu ne para rau ca n-am facut-o.

Vibratia zilei este 3 si gasim noi o vorba buna pentru cei din jurul nostru.

(BERBEC)

Va cauta cineva care e interesat de voi, poate se gandeste la o relatie de cuplu si daca n-aveti pe nimeni e posibil sa va capteze atentia. Va implicati intr-o activitate care va poate repune in lumina reflectoarelor si sa-ncepeti ceva care sa va placa si sa si castigati bani o buna bucata de vreme.

(TAUR)

Se poate sa primiti un cadou, chiar daca nu e ziua voastra onomastica, poate sa fie alt prilej sau niciunul – ci numai de drag. Puteti castiga un surplus financiar si sa aveti cu ce sa plecati pe undeva in vacanta, sa faceti mare parte din lucrurile pe care vi le-ati propus, ca sa iesiti din inchistare.

(GEMENI)

Se poate sa intrati intr-un parteneriat de afaceri si sa aveti din ce sa castigati bani, sa aveti de rate si de facturi.

O sa vi se aprobe o cerere, vi se va semna un act important, poate va angajati undeva, sau prelungiti un contract pentru c-ati fost multumiti de rezultate.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>
 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

3 zodii cu care să NU te cuplezi în anul 2019. De ce e indicat să îi eviţi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies