Horoscop noiembrie 2017 pentru bani, cariera, sanatate si dragoste. Ce iti rezerva astrele

Horoscop noiembrie 2017 pentru bani, cariera, sanatate si dragoste. Ce iti rezerva astrele
Horoscop noiembrie 2017 pentru bani, cariera, sanatate si dragoste. Ce iti rezerva astrele

Horoscopul lunar noiembrie 2017 indică transformări pentru majoritatea zodiilor. Acestea se vor produce atât în domeniul carierei cât şi în privinţa relaţiilor de cuplu şi a celor sociale.

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Berbec: carieră, bani, dragoste şi relaţii, sănătate

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Berbec semnalează prezenţa celor mai multe planete în partea superoară a hărţii tale astrale. Casa Carierei tale va predomina ca importanţă.

Familia şi aspectele psihlogice vor trece într-un plan secundar. Importante vor fi realizările în plan profesional, iar aceste realizări vor aduce mulţumirea şi în familie.

Totodată, concentrarea puterii în sectorul vestic, înseamnă predominanţa intereselor celorlalţi. Îţi vei putea realiza obiectivele în măsura în care şi cei din jur vor avea de profitat din asta.

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Taur: carieră, bani, dragoste şi relaţii, sănătate

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Taur indică prezenţa majorităţii planetelor în jumătatea nordică a hărţii tale astrale. Cariera va ocupa primul loc în preocupările tale.

Uranus, planeta Carieirei, este în mişcare ascendentă începând de pe 16 noiembrie. Asta înseamnă că familia şi aspectele de ordin psihologic şi emoţional vor intra într-un con de umbră.

Un alt aspect esenţial este gruparea puterii planetare în partea vestică a hărţii astrale a Zodiei Taurului. Situaţia nu se află sub controlul tău.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Horoscop complet AstroCafe pentru saptamana 30 octombrie - 05 noiembrie 2017: O zodie are nevoie de ajutor, alta trebuie sa ia decizii importante

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies