Horoscop Oana Hanganu 5 - 11 februarie 2018. Trei zodii au noroc in dragoste si la bani

Horoscop Oana Hanganu 5 - 11 februarie 2018. Trei zodii au noroc in dragoste si la bani
Horoscop Oana Hanganu 5 - 11 februarie 2018. Trei zodii au noroc in dragoste si la bani

Horoscopul săptămânii 5-11 februarie 2018 anunţă o perioadă cu un singur eveniment astrologic important, care va avea loc în weekend.

Este vorba de  intrarea planetei Venus în zodia Peşti, în noaptea dinspre sâmbătă spre duminică. Venus va rămâne în semnul Peştilor până în 7 martie, iar tranzitul său prin această zodie de apă îi va influenţa în special pe cei născuţi în Taur şi Balanţă şi pe nativii Peşti.

Berbec

Horoscopul săptămânii 5-11 februarie pentru zodia Berbec anunţă relaţii excelente cu prietenii şi nostalgie în iubire sau împăcarea cu un fost partener.

Nativii îndrăgostiţi se vor bucura de fiecare clipă petrecută alături de partener, dar vor încerca să nu ii neglijeze pe prieteni.

Miercuri, 7 februarie, Berbecii se vor îndrăgosti la prima vedere de o persoană pe care o cunosc prin intermediul unor prieteni sau vor fi remarcaţi de o persoană importantă cu ocazia unui eveniment la care iau parte.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Atmosfera astrala pentru luna februarie 2018. O liniste provocatoare care pregateste marele schimbari

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies