Horoscop Oana Hanganu: Ce aduce Luna Plina din 27 iunie 2018 pentru zodii

Horoscop Oana Hanganu: Ce aduce Luna Plina din 27 iunie 2018 pentru zodii
Horoscop Oana Hanganu: Ce aduce Luna Plina din 27 iunie 2018 pentru zodii

Horoscop Oana Hanganu: ce aduce Luna Plină de joi, 28 iunie 2018. Luna Plină va avea loc Capricorn, zodie în care se află şi Saturn (planeta Responsabilităţii şi a restricţiilor), dar şi Pluton (planeta Transformării). Luna Plină din 27 iunie va fi un moment potrivit pentru luarea unor decizii cu impact pe termen lung, realiste şi cu o clară înţelegere a consecinţelor şi a responsabilităţilor asumate. Cei mai afectaţi de acest important eveniment astral vor fi Capricornii, Racii, Scorpionii şi Taurii.

BERBEC

Luna Plină de joi, 28 iunie, va avea loc în zodia Capricorn şi va influenţa sectorul Carierei din astrograma Berbecilor. Astfel, mulţi Berbeci vor culege, acum, roadele activităţii şi implicării în plan profesional, în timp ce alţii vor decide că este momentul să aleagă un alt drum, un alt job sau un alt domeniu de activitate.
Totuşi, pentru că Marte este retrograd în sectorul Prietenilor şi al reţelelor din astrograma lor, Berbecii trebuie să nu-şi neglijeze vechii prieteni, în încercarea de a-şi extinde cercul social.


Tranzitul lui Marte este foarte important pentru Berbeci pentru că această planetă îi patronează. Iar în cazul schimbării locului de muncă, relaţiile nativilor cu echipa din care vor face parte se vor lega mai greu sau dorinţa lor de socializare se va lovi de indiferenţa sau de răceala noilor colegi. Dar, din toamnă, situaţia se va schimba.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

3 zodii fara de care NU am putea trai. Sunt capabile de fapte glorioase

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Câți bani cere Ionuț, fostul concurent din Casa iubirii, pentru a face fotografii la un eveniment. Fostul iubit al Biancăi a dezvăluit ce tarif are ca fotograf

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies