Horoscop Oana Hanganu: Ce aduce Luna Plina din 27 iunie 2018 pentru zodii

Horoscop Oana Hanganu: Ce aduce Luna Plina din 27 iunie 2018 pentru zodii
Horoscop Oana Hanganu: Ce aduce Luna Plina din 27 iunie 2018 pentru zodii

Horoscop Oana Hanganu: ce aduce Luna Plină de joi, 28 iunie 2018. Luna Plină va avea loc Capricorn, zodie în care se află şi Saturn (planeta Responsabilităţii şi a restricţiilor), dar şi Pluton (planeta Transformării). Luna Plină din 27 iunie va fi un moment potrivit pentru luarea unor decizii cu impact pe termen lung, realiste şi cu o clară înţelegere a consecinţelor şi a responsabilităţilor asumate. Cei mai afectaţi de acest important eveniment astral vor fi Capricornii, Racii, Scorpionii şi Taurii.

RAC

Lună Plină de joi, 28 iunie 2018, va avea loc  în zodia Capricorn şi, pentru Raci, va fi un moment de împlinire în cuplu sau de noi propuneri de colaborare în plan profesional. Iar asta, pentru că va influenţa sectorul Mariajului şi al parteneriatelor din astrograma lor.
Totuşi, nu toţi Racii vor ”vedea viaţa în roz”, dar vor avea puterea de a lua decizii pe care, din diverse motive, le-au amânat. De exemplu, unii nativi vor stabili reguli ferme sau noi limite în cuplu, iar alţii îşi vor impune, în sfârşit, punctul de vedere într-un parteneriat profesional.
Luna Plină poate fi, de asemenea, un moment de ”eliberare” din relaţii abuzive sau din colaborări în care nativii Rac se simt marginalizaţi sau trataţi incorect.
Evenimentele astrologice legate de Lună sunt foarte importante pentru nativii Rac deoarece Luna ţi patronează.

Citeste continuarea pe oanahoroscop.com



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

3 zodii fara de care NU am putea trai. Sunt capabile de fapte glorioase

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies