Horoscop Oana Hanganu: Încă o lună cu Marte în Vărsător! Află cum sunt influenţate zodiile!

Horoscop Oana Hanganu: Încă o lună cu Marte în Vărsător! Află cum sunt influenţate zodiile!
Horoscop Oana Hanganu: Încă o lună cu Marte în Vărsător! Află cum sunt influenţate zodiile!

 

Marte mai rămâne o lună de zile în semnul Vărsătorului şi ne ajută să fim originali, creativi, receptivi la noi şi dispuşi să adoptăm noi metode de lucru.

 

Marte în Vărsător amplifică dorinţa de socializare, consolidează ”reţelele”, întăreşte importanţa organizaţiilor şi comunităţilor şi aduce sau readuce în atenţia publicului lideri originali, care pot propune planuri şi strategii îndrăzneţe şi pot schimba norme şi mentalităţi.

 

În plan personal, Marte aflat în Vărsător ne încurajează să renunţăm la prejudecăţi, dar şi la teama de schimbare, iar în plan profesional, să ne orientăm spre domeniile de activitate de care suntem pasionaţi cu adevărat. De asemenea,  Marte ne cere să ne folosim resursele personale (timp, talent, energie, relaţii, experienţă, studii etc) într-un mod cât mai creativ.

 

Dar Marte este nu doar planeta Acţiunii, ci şi planeta Războiului. Aflat în Vărsător, aduce impulsivitate, cere răspunsuri şi reacţii imediate.

În plus, aduce un soi de detaşare şi dorinţă de ”libertate”, care poate produce tensiuni în relaţii.

 

Cum sunt influenţate zodiile de Marte aflat în zodia Vărsător:

 

BERBEC

Marte în Vărsător influenţează  casa Prietenilor din astrograma Berbecilor. Aceştia îşi pot face noi prieteni şi se pot alătura unor grupuri care luptă pentru anumite cauze ori interese. Dar impulsivitatea sau dorinţa de a avea ultimul cuvânt şi de a-şi impune ideile pot provoca tensiuni în relaţia cu cei apropiaţi.

Tot Marte (care îi patronează pe Berbeci) aflat în Vărsător îi poate încuraja pe nativi să-şi schimbe planurile personale pe termen lung.

 

Citeşte continuarea pe pagina următoare.

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Adina Alberts, specialistul kfetele.ro în materie de BEAUTY ne învaţă cum să ne protejăm tenul. Vezi care sunt soluţiile moderne, dar şi cele mai eficiente tratamente "băbeşti". VIDEO EXCLUSIV!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies