Horoscop Oana Hanganu pentru 8 iulie 2018. Astrele au pregatit o zi numai buna de petrecut in mijlocul familiei

Horoscop Oana Hanganu pentru 8 iulie 2018. Astrele au pregatit o zi numai buna de petrecut in mijlocul familiei
Horoscop Oana Hanganu pentru 8 iulie 2018. Astrele au pregatit o zi numai buna de petrecut in mijlocul familiei

Horoscop Oana Hanganu pentru 8 iulie 2018. Astrele au pregătit o zi numai bună de petrecut în mijlocul familiei şi numai bună pentru a savura micile plăceri ale vieţii! Soarele se află în zodia Rac, iar atenţia noastră se îndreaptă spre familie, spre locurile copilăriei, spre amintiri şi tradiţii.

BERBEC

Berbecii au chef de distracţie. Au şi bani, au şi idei grozave, dar n-au prea mare succes în faţa persoanei iubite. Nu o pot îndupleca să accepte o duminică petrecută ”cu gaşca”, iar nu una ”în doi”! Dacă au răbdare, situaţia se rezolvă în a doua parte a zilei.

 

TAUR

Taurii sunt puşi pe şotii. Luna şi Uranus în zodia lor îi îndeamnă să facă surprize şi farse, iar primii vizaţi sunt prietenii şi colegii.

Dar  s-ar putea ca nu toţi să le aprecieze imaginaţia şi creativitatea sau simţul umorului, aşa că ar trebui să îşi aleagă cu grijă ”victimele”!

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Horoscop Mariana Cojocaru pentru Kfetele.ro. Cele mai NOROCOASE zodii in saptamana 8 - 14 iulie: au parte de dragoste si multi bani

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies