Horoscop Oana Hanganu pentru Kfetele.ro: Cum stai cu dragostea, până la sfârşitul anului

Horoscop Oana Hanganu pentru Kfetele.ro: Cum stai cu dragostea, până la sfârşitul anului
Horoscop Oana Hanganu pentru Kfetele.ro: Cum stai cu dragostea, până la sfârşitul anului

Horoscop Oana Hanganu pentru Kfetele.ro: Cum stai cu dragostea, până la sfârşitul anului 2018, în funcţie de zodie. Racii sunt marii favoriţi ai astrelor, pentru că Marele Benefic Jupiter va rămâne în sectorul Iubirii din astrograma lor, până în noiembrie. Din noiembrie, Jupiter va intra în ”casa Iubirii” din astrograma Leilor, aşa că va fi rândul acestora să aibă mare noroc în iubire.

BERBEC

 

Viaţa sentimentală a zodiei Berbec în a doua parte a anului începe cu prezenţa planetelor Venus şi Mercur în ”casa Iubirii” din astrograma lor, aducătoare de noroc.   Mai mult, până în noiembrie, în ”casa Iubirii” se află Nodul Nord, unul dintre pilonii Axei Destinului, aspect care le poate favoriza nativilor Berbec întâlnirea cu sufletul-pereche.

 

O perioadă cu posibile mari schimbări în plan sentimental şi partenerial va începe în jurul datei de 7 august şi va dura timp de o lună de zile. Atunci, planeta Iubirii va acţiona în sectorul Mariajului din astrograma generală a Berbecilor. Foarte mulţi nativi se vor căsători în această perioadă sau se vor gândi serios la oficializarea relaţiei.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Previziuni Urania pentru perioada 7 – 13 iulie 2018. Luna Noua in Rac va afecta cateva zodii

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Sebastian este mărul discordiei! Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies